~ Pieces of Me – Mijn avontuur als Onderneemster ~

Oh wat vind ik dit eng om dit te delen…wat zullen ze er allemaal wel niet van denken en vinden! Ik kijk vandaag dan ook terug over de afgelopen 6 maanden. Wat heb ik meegemaakt, hoe ben ik begonnen etc. Ik ben enorm blij dat ik deze keuze gemaakt heb en kan doen wat ik leuk vind en ben inmiddels erg gehecht aan mijn vrijheid als onderneemster…werken waar en wanneer je wilt en met wie je dat wilt. Ik heb mijn #CindyFeeling leren vinden via The Sisters van FemkeFeeling!

Door een traject kwam ik erachter wie ben ik eigenlijk en wat wil ik nu eigenlijk. Mijn waarden en normen stonden ineens op papier en ook wie ik ben privé danwel zakelijk gezien. Dat men een spiegel voorhoud en aan je vraagt: “Cindy waar zijn jouw waarden en normen” en waar is jouw “Nee”? Dat je dan een plaatje krijgt voorgeschoteld die gelijk alles samenvat!

Ik bijt me ergens in vast en laat dit dan niet meer los tot het goed is. Met al deze informatie op zak van de afgelopen jaren en de testen waaruit elke keer dezelfde resultaten kwamen werd het mij duidelijk dat ik hier toch echt wat aan moest gaan doen. Maar wat?

Ik heb Marleen Beeren gevolgd die de keuze maakte om voor zichzelf te gaan kiezen en had haar baan opgezegd om vervolgens voor zichzelf te beginnen als Virtual Assistant. WOW, was het eerste wat in mij opkwam…wat gaaf dat deze persoon gewoon een keuze durfde te maken om voor zichzelf te kiezen!

Vroeger zou ik gedacht hebben die persoon is gek dat ze alles op geeft en zomaar iets anders gaat doen zonder enige zekerheid. Toen ik dat las begon het bij mij ook te kriebelen…keuzes maken! We worden eigenlijk allemaal zo gestuurd dat we in kaders denken en hokjes en houden ons heel erg vast aan alles wat zekerheid bied. Maar, wat is nu die zekerheid dan? Welke zekerheid heb je dan eigenlijk in je leven?

Wanneer mijn allerbeste vriendin op 27 jarige leeftijd kwam te overlijden door een hersentumor na een gevecht van 2 jaar wat ik van dichtbij heb meegemaakt. Bleek dat je eigenlijk nergens zekerheid over hebt in het leven.

Door alle dingen die ik heb meegemaakt in de afgelopen jaren werd het hoog tijd om keuzes te gaan maken. Maar ja, hoe doe ik dat dan? Welke keuze ga ik maken? Waar begin ik dan?

Het begin een telefoontje naar de persoon die ik in de afgelopen periode had gevolgd…hoe is zij begonnen? Welke keuzes heeft zij gemaakt?

Ik heb ineens de keuze gemaakt om voor mezelf te kiezen en voor mijn gezin. Mijn doelen:
1. de juiste balans vinden tussen werk en privé.
2. Werk doen wat ik leuk vind
3. Werken met de mensen die ik leuk vind!

Ik startte bij een Business Coach en ik kwam in een “warm bad” met vrouwen die gelijkgestemden waren en dus allemaal hun eigen verhaal hebben. De aller belangrijkste les die ik heb geleerd is Eigenheid!

We startte met een “Kick Off” die bestond uit een “zandstormsessie”. Wat ben ik blij dat ik hieraan deelgenomen heb…ik heb mezelf leren herontdekken en kwam erachter dat ik ontzettend creatief ben:

Wat zie je in mijn zandbak: “Wie ben ik”? “Waar sta ik nu”? en “Waar wil ik naar toe”?

Hierna volgde een kennismakingsborrel met andere onderneemsters en wederom voelde ik me nu echt “Thuis”en “Begrepen”.

Voor nu geniet ik enorm van de keuzes die ik heb gemaakt en ben inmiddels erg gehecht aan mijn “Vrijheid”: werken Waar je wilt, met Wie je wilt en Wanneer je dat wilt! Ik ben blij dat ik het komende jaar verder mag gaan met mijn ondernemerschap! De komende periode staan nog allerlei ontwikkelingen op het programma o.a. Webassistant opleiding (start 16 juli), Webdeveloper (ongoing project), Facebook Business Mastery (start Augustus). Daarnaast heb ik ook nog mijn lopende en/of nieuwe projecten op de planning staan. Ik hoef me dus niet te vervelen! ??

Waar sta ik over 12 maanden: Ik kan helaas niet “Koffiedik” kijken…ik ga zo op deze voet verder en blijf me ontwikkelen en als ik vanuit “Passie” onderneem dan verwacht ik dat het goed komt en dat mijn bedrijf enorm is gegroeid.

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter