I AM COMING HOME

COACHEN….maar HOE dan en voor WIE dan?
Ik heb al heel mijn leven bepaalde waarden en normen en die bepalen voor een groot deel wie ik ben als persoon. Zo ben ik altijd trouw aan mezelf en mijn eigen principes en ik wil graag dat men hier rekening mee houd. Daarnaast ben ik altijd een voorstander geweest dat mensen rechtvaardig behandeld worden. Helaas blijkt in de praktijk dit nog wel eens een punt van discussie op de werkvloer. Ik vind het belangrijk dat anderen mij goed begrijpen en stel bijdragen van anderen en duidelijkheid in interacties op prijs.

Mijn drive en toewijding om iets te bereiken en het succesvol realiseren van mijn doelstellingen hebben in de afgelopen jaren heel wat van mij gevraagd.

Nu ik eindelijk weet dat een leven met passie en dingen gedaan krijgen belangrijk zijn voor mij en dat ook toe geef. Zeg ik nu…  I AM COMING HOME  !

Constant ben ik op zoek naar mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en te leren van mijn ervaringen.

Wanneer je je waarden en normen leert begrijpen helpt dat om onszelf beter te begrijpen, waarom we doen en reageren zoals we doen. Een voorbeeld: als iemand jouw waarden ondermijnt kan dat kwetsend zijn, je voelt je waarschijnlijk ontdaan als jouw waarde “betrokkenheid” niet belangrijk gevonden wordt door anderen. Dit is ook van toepassing als je een beslissing neemt die tegen één van je waarden ingaat. Dat kan ertoe leiden
dat je je onprettig voelt over je besluit omdat je niet trouw bent gebleven aan jezelf.

Wanneer je jarenlang in een bepaald stramien werkt en binnen kaders dient te werken heeft dit bij mij geresulteerd in het niet meer weten WIE BEN IK?

Dankzij de dingen die je meemaakt in je leven mag je keuzes maken en NEE, Lady’s dit is niet altijd makkelijk. Maar ik kan je wel vertellen dat het zo heerlijk is om buiten de lijntjes te mogen kleuren.

Toen ik voor het eerst Kim Merema-van Strien van Blauwprint ontmoette tijdens de “ZANDBAKSESSIE”, vond ik dit aan de ene kant erg interessant en daarnaast deed ik er ook erg lacherig over. Ik ga in de “ZANDBAK” spelen.  Maar wat ik daar ontdekte was echt “MAGISCH” ik leerde dat ik Creatief was en niet zo’n beetje ook. Wat was dat heerlijk zeg om me zo te zien en zoveel fantastische ideeën te hebben! Al deze ideeën krijgen steeds meer vorm en dus kan ik nu zeggen…I AM COMING HOME TONIGHT!

Ik mag het dan ook eindelijk zeggen…ik ben een Creatieveling & een Dreambeliever. Ik tune al heel mijn leven in op de energie van anderen en wat zij nodig hebben en bedenk dan vaak een oplossing voor hun probleem. Daarom heb ik met mijn buddy het Business concept  Virtual Stars   bedacht.

Inmiddels heb ik mijn droom gevonden en wil ik hierin uitblinken. Mijn droom bleek dus altijd dichter bij dan ik had gedacht. Mensen helpen uit te laten blinken in wat ze doen.

Wil je meer informatie of ook stralen als een STER  neem dan contact met mij op!

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter