My Adventure..met de wind in de rug kan ik zeilen…

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik een persoon die niet in een hokje past. Herken jij dit?

Heel mijn leven voelde ik en wist ik al dat ik anders was met alle gevolgen van dien. Ik heb een gave (net als mijn moeder) dat ik van te voren de sfeer aanvoel in situaties, ik heb ook de gave om van te voren te weten wat mensen gaan zeggen en/of doen en daardoor ben ik hun altijd een stapje verder voor geweest en kon ik altijd situaties van te voren inschatten en daarop anticiperen. Als kind deed mijn moeder dit altijd bij mij totdat ik op een leeftijd kwam dat ik dit echt niet meer leuk vond omdat ze altijd gelijk had helaas! Maar goed, door de jaren heen heb ik me wel ontwikkeld als kind en toen ik dit wat beter begon te begrijpen kon ik er mijn voordeel mee doen. Dat betekende niet dat ik dan snapte waarom ik dit dan wel had en andere kinderen niet. Dus ik heb mijn gave en kennis die vaak voor mezelf niet te verklaren was verder ontwikkeld en leerde hiermee te werken. In de afgelopen jaren hield ik me vaak van de domme en ik hield ik mijn mond; want wat ik kan, weet en zie is voor veel mensen niet te bevatten, begrijpen of zelfs aanstootgevend.

Door de jaren heen werd het steeds duidelijker en ik merkte dat wanneer ik dit pad in loondienst zou blijven volgen ik er diep ongelukkig van zou worden en zelfs wederom ziek zou worden. Het was namelijk niet de eerste keer dat ik tegen de lamp liep (zie mijn eerdere blog). En dit keer met een Nekhernia als gevolg.

 Waar ik ga of sta; welk pad ik loop; welke weg ik ga tussen vrees en hoop… de stem in mij zingt een ander lied.. . 

Steeds sneller zag ik en weet ik de kern van een verhaal, vraagstuk of probleem van een persoon. Het is duidelijk, hier moet ik wat mee.

Mijn rol in loondienst voelde zo beklemmend, ik had het gevoel dat ik “stikte” en kreeg geen lucht meer.

Er is geen werkgever voor wat ik kan en doe dus ik besluit een eigen bedrijf te starten. Dus zo is Cindy Heart for Business Solutions geboren.

Alleen als ik mezelf laat zien zoals ik ben dan vinden klanten mij om wie ik ben.  Wat gek, als ik dus ben wie ik ben en in de flow zit komen de klanten en toen ik in loondienst zat dan begreep niemand mij en zagen ze niet eens welke fantastische en efficiënte ideeën ik had en toepaste (dus al mijn energie stroomde weg). Jammer dat werkgevers niet inzien dat je beter medewerkers in hun kracht en capaciteiten kunt zetten en dat dat voor hun dus loont. Want een medewerker die doet waar hij goed in is zal altijd dat stapje harder voor een werkgever zetten en is dus gemotiveerd.

Ik bouw graag een brug en neem mensen/klanten mee naar het volgende level. Het nieuwe ondernemen.

Vanuit “Passie” ondernemen en niet meer het gevoel hebben dat je aan het werk bent…mijn werk is mijn hobby geworden en ik gun heel de “wereld” dat zij ook hun “Passie” leren ontdekken en dus vanuit FLOW kunnen werken.

 Waar ik ga of sta; welk pad ik loop; welke weg ik ga tussen vrees en hoop… de stem in mij zingt een ander lied… 

Mijn Adventure…ging verder naast mijn eigen onderneming Cindy Heart for Business Solutions had ik een droom om te gaan COACHEN en heb ik mijn droom Stap voor Stap achter de schermen opgebouwd. Met het idee om dit op mijn gemak te gaan lanceren. Maar wanneer je een bepaald pad loopt…dan weet je nooit hoe je dat pad gaat bewandelen. Zo ook voor mij, dus we stellen de zeilen bij en gooien het roer om.

Ik werk graag met andere mensen. Daarbij deel ik graag mijn ideeën en gedachten zodra ze bij mij opkomen, Ik houdt van ACTIE in de TAXI. Anderen kunnen mijn energieke uitstraling aanstekelijk vinden.

Liefs
Cindy

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter