TELL ME WHY…

🎶When I was..young…

I felt…the nead of…learning…learning!

LOVE…

I was told…kept…the wheel on…turning…turning!

Still…I’m trying to find a peace of ME inside!

ONCE in your live…you feel the urge of…knowing…knowing…

and wondering…

WHY!!!

 

🎶He Hoe begint je dag…open je je ogen met een traan of met een lach? Kijk je om je heen en zie je dan de zon?

Het is alweer 10 maanden geleden dat mijn avontuur begon…wat heeft mijn avontuur me gebracht…?

(HER)ONTDEK JEZELF

Wie ben ik?

In mijn mooie ontdekkingsreis heb ik mezelf weer herontdekt. Want door de jaren heen had ik me zoveel aangepast aan wat iedereen van mij verwachte dat ik dus meerdere rollen had aangenomen en me daar dus ook naar gedroeg. Helaas kun je dat niet vol blijven houden en nazag ik in dat ik een persoon ben die graag buiten de lijntjes kleurt! Daarnaast was ik altijd als kind al een Dromer, ik was eigenwijs en daar bedoel ik dan mee dat ik als kind al een EIGEN WIJZE had ontwikkeld. Als ik iets graag deed, dan ging ik er niet voor 100% voor maar voor 200%. Maar als ik iets echt niet wilde dan deed ik er absoluut geen moeite voor, en dus ging ik dan i.p.v. linksaf….rechtsaf. Of andersom! 😉

🎶He I get Wings to FLY……oh oh I´m ALIVE 🎶

Ik kan binnen een split second in tunen op de energie van anderen en wat zij nodig hebben en bedenk dan vaak een oplossing voor hun probleem.

Waar sta ik voor?

#CindyFeeling is op mijn Eigen Wijze mijn Business ondernemen. Dit doe ik door Personal Touch aan mijn klanten te geven. Ik sta graag dicht bij mijn klant.

Wat maakt mij uniek?

Voor mij was dit een zeer lastige vraag…wat mij uniek maakt en ik denk voor veel vrouwen! Maar toch als je vaak testen maakt er er komt telkens hetzelfde uit. En je je eigen compleet hierin herkent en dan denkt uhhhhmmmmm tja, hoezo is dit dan lastig te beantwoorden. Dat komt omdat we er eigenlijk niet goed bij stil staan en wat voor mij heel normaal is, zie je vaak niet bij jezelf totdat anderen aangeven dat ze dat bij jou zien. Toch zal ik een stukje delen wat inderdaad vele van mij zullen herkennen in mij. 😊

Anderen kunnen jouw energieke uitstraling aanstekelijk vinden. Mijn houding kan mijn hart laten spreken of angst weerspiegelen. Mijn blik kan vreugde opwekken en mijn woorden kunnen vrijheid inspireren. Ik organiseer mijn leven op een geplande en georganiseerde manier. Ik wil situaties onder controle houden om de best mogelijke kwaliteit te bereiken. Elke handeling van mij kan de harten en het verstand van mensen openen.

Wat is jouw eigen wijze?

Mijn voorkeur kenmerkt zich doordat ik vriendelijk, sociaal, tactvol en sympathiek ben. Ik straal vriendschap en collegialiteit uit en hecht dus ook veel waarde aan een harmonieuze omgang met anderen. Hoe andere mensen denken en voelen houd me bezig en ik ben erop gericht om ze te begrijpen, ondersteunen en aan te moedigen. Ik probeer daarom altijd in contact te komen met anderen en probeer ze te inspireren en met heel mijn hart te helpen. Met een natuurlijk zelfvertrouwen haal ik veel trots en vreugde uit het begeleiden van anderen.

Passie is de ✨ “Sparkle” die je uitstraalt. Passie laat mijn “Heart” stromen en is mijn drijfveer. Passie komt vanuit mijn diepste kern, mijn gevoel. En is datgene wat ik van nature graag doe. Het geeft mij motivatie, energie en kracht.

 

BELIEVE IN DESTINY

 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter