I CAN DO IT BY MYSELF

Ik voelde me onzeker, gefrustreerd en steeds meer gevangen in mezelf. Ik was mijn eigen gevoel kwijt geraakt. Ik wist niet meer waar ik mee bezig was. Ik liet me beïnvloeden door meningen en kritiek van anderen. Mijn leven was niet wat het moest zijn, opstaan-werken-eten-slapen. Is dit nou het leven zoals het bedoeld is? Diep van binnen had ik het gevoel dat er meer uit het leven te halen was.

De onrust groeide en of het nu om thuis, familie, werk of vrienden ging, overal kwam ik mezelf tegen! Ik durfde niet mezelf te zijn en liep compleet vast in mijn leven. Voor de buitenwereld leek alles perfect (huisje boompje beestje) maar van binnen struggelde ik met het stemmetje dat nooit ophield ‘je bent niet goed genoeg’, ‘wat gaan ze van mij denken’, ‘ik kan het niet’, etc.

Ik was ongelooflijk bang dat dit het zou zijn voor de rest van mijn leven! Ik voelde me verloren en ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Mijn eigenwaarde was verdwenen en ik bereikte een dieptepunt… Dat dieptepunt had ik nodig om te beseffen: HET MOET ANDERS!

Maar HOE anders en als wat?

Ik wou dat er toen iemand was die me kon helpen om los te breken. Ik dacht alleen:

Waarom moet mij dit overkomen? Wat doe ik verkeerd?

Ik droomde ervan om een zelfverzekerde vrouw te zijn met een succesvolle, betekenisvolle carrière en een liefdevolle relatie waar ik mezelf kon zijn. Maar ik geloofde niet dat dit leven voor mij was weggelegd. Ik had nooit geleerd om in mezelf te geloven en voor mezelf te gaan staan. Hierdoor dacht ik dat m’n leven vast stond en dat ik me erbij moest neerleggen. Ik wist niet dat ik invloed had op m’n eigen leven…

“TOCH ZEI IETS DIEP VAN BINNEN IN MIJ DAT IK MEER KON EN DAT ER MEER UIT HET LEVEN TE HALEN VIEL VOOR MIJ. IK WIST ALLEEN NIET HOE”

Wat ik wel wist, is dat mijn situatie wat met mezelf te maken moest hebben.
De enige manier om mijn situatie eindelijk te veranderen, was aan mezelf te gaan werken!
Alleen IK kan voor verandering zorgen!

IT’S MY TIME TO SHINE!

Nu kan ik zeggen: Een beter begin, begint ECHT bij jezelf!
Ik kwam in ACTIE; ik ging mijn gevoel volgen. Ik ging van dromen en dingen anders willen naar dingen anders doen!

De eerste stap voor mij was om hulp toe te laten, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. De beste stap ooit!

Ik ben trots dat ik een compleet ander persoon ben – of moet ik zeggen mezelf ben geworden – en dat ik een nieuw leven heb opgebouwd. Mijn dromen zijn werkelijkheid geworden. Ik kan eindelijk zeggen dat ik oprecht gelukkig ben: ik voel me niet meer gevangen in mezelf, ik voel me vrij.

Persoonlijke ontwikkeling heeft mij de kracht en het zelfvertrouwen gegeven om m’n eigen geluk te creëren. Ik weet dat er zoveel vrouwen zijn net zoals de ‘oude’ Cindy. Ik gun deze vrouwen dezelfde reis en VIRTUAL STARS wil ze daarbij bij de hand nemen. Wij zijn het bewijs dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt: het leven overkomt je niet. Je hebt de controle over je eigen lot.

WAT PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & COACHING MIJ HEBBEN OPGELEVERD

ZELFVERTROUWEN, WAARDERING VAN MEZELF, INNERLIJKE RUST, VRIJHEID, GELUK, FANTASTISCHE EIGEN BEDRIJVEN O.A. VIRTUAL STARS ACADEMY  WERK WAT IK LEUK EN BETEKENISVOL VIND), EEN STABIELE RELATIE WAAR IK MEZELF KAN ZIJN, NIEUWE VRIENDEN EN NOG ZOVEEL MEER…

Ik heb geleerd dat ik het waard ben om in mezelf te investeren en dat die stap uit mijn comfortzone me al zoveel moois heeft gebracht. Ik help nu graag vrouwen om het ook op hun EIGEN WIJZE te gaan doen.

EN DAT BRENGT ME BIJ JOU..
Is mijn verhaal voor jou herkenbaar?
Weet dan ook dat jij niet de enige bent die worstelt. En dat je het NIET alleen hoeft te doen!

JE HOEFT NIET TE STRUGGELEN EN GENOEGEN TE NEMEN MET HET LEVEN DAT JE NU LEIDT. ER IS MEER, OOK VOOR JOU!

Alleen JIJ kan zelf voor verandering zorgen!

Op elk moment kan je je leven een andere wending geven. Niemand komt je redden. Jouw geluk ligt in je eigen handen. Ook al geloof je nog niet dat je dromen weggelegd zijn voor jou. Ik ben hier om je te vertellen:

Persoonlijke Ontwikkeling is de sleutel.

Als je nu niks verandert, dan ziet je leven er waarschijnlijk de komende 5, 10 en 20 jaar nog precies hetzelfde eruit. Je kan vandaag nog de eerste stap zetten.

Mijn tips voor JOU:
Ga op zoek naar jouw EIGEN WIJZE!
IT’S YOUR TIME TO SHINE!?
SHINE LIKE A STAR! ?
LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO! 

Wil jij met jezelf aan de slag en kan je daar hulp bij gebruiken?
Virtual Stars is vastberaden om je te helpen te bereiken wat voor jou het belangrijkste is.
Pak die kans en investeer in jezelf! Je bent het waard!

Meer informatie zie onze website: https://www.virtualstars.nl/

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter