Het geheim achter het succes van Virtual Stars…

Het “geheim” achter het succes van Virtual Stars…

TELL YOUR STORY…

We don’t mean where you grew up, went to school, got your first job, etc. But what’s your STORY? What narrative have you constructed from the events of your life? Do you know that this is the most important question you can ask yourself?

Where do YOU begin…

Write down your personal story! This is the most vulnerable kind of writing we can do.

YOU ARE THE BEST BRAND, MAKE IT OUTSTANDING!

Grappig deze quote…als je me dit vroeger had gezegd dan had ik je hard uitgelachen.😉

Ik had nooit gedacht dat IK een Personal Brand zou worden!

🛎 Belletje 1: Origin STORY

“Everybody has a calling. And your real job in life is to figure out as soon as possible what that is, who you were meant to be, and to begin to honor that in the best way possible for yourself”. – Oprah Winfrey

In de afgelopen 2 jaar heb ik ontzettend veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke en zakelijke groei. Ik (her)ontdekte mezelf en mijn “EIGEN WIJSHEID”, leerde keuzes maken, waarbij ik mezelf op 1 leerde zetten! Ik creëerde mijn eigen stijl. Ik ging van dromen, denken naar durven en doen! ACTIE IN DE TAXI, waarbij ik online zichtbaar werd, uitdagingen als kansen zag en creëerde een STAR aanbod, overwon mijn angsten, ik ging weer in mezelf geloven met vallen en opstaan! I DID IT! En creëerde een positieve (geld)mindset! Niet geheel onbelangrijk!

EN dat allemaal op mijn EIGEN WIJZE! Vervolgens evalueerde ik & stuurde ik bij waar nodig; dat is een continu proces!

🛎 Belletje 2: Blinde Vlek

Het doorbreken van mijn eigen blinde vlek…

Je herkent het vast wel dat je ontzettend veel ideeën hebt en je lanceert het ene product en/of dienst na de andere…maar door het creatieproces overzie je niet wat er nu eigenlijk allemaal staat. Jawel, daar is hij dan…die welbekende blinde vlek.😉

Zeker als het gaat om jezelf en/of je Business. Dit kun je doorbreken door “uit je hoofd te stappen” en het visueel in kaart te brengen, kortom terug naar de tekentafel! Een andere optie zou zijn bespreek het met andere onderneemsters. En dat heb ik gedaan! Een derde optie zou zijn breng door middel van spelmateriaal in het zand je vraagstuk(ken) in beeld.

🛎 Belletje 3: Aanbod

“When you start using your personality to serve the greater calling that your soul came here for – nobody can touch you. Because that is what authentic power is.” – Oprah Winfrey

Aanbod,…tja ik heb al zoveel aanbod staan. Maar hoe kan ik dan alles combineren?

Van DREAM naar GROW naar SHINE voor Coaches, Trainers, Kennisondernemers & Virtual Assistants.

Al mijn prachtige ideeën vielen samen en vormden dit keer een puzzel. Oftewel de totaaloplossing!

Het geheim van het succes van Virtual Stars…. is zoals bovenstaande quote al zegt….PERSOONLIJKHEID!

Naast mijn persoonlijkheid, heb ik unieke talenten…ik ben een creatieveling dus ik weet als geen ander hoe het creatieve proces werkt. Ik ben praktisch en concreet en kan jou letterlijk richting geven. Groeien en meer resultaat halen uit je bedrijf door te gebruiken wat je (nog) niet optimaal benut?

“Als je niet vertelt wat je hebt, weten mensen niet wat ze bij je kunnen kopen”. Aldus Femke Hertog

Mijn aanbod stond al op mijn website, maar heb hier nog niets over gedeeld op Social Media!

Ik spreek ontzettend veel onderneemsters met een betekenisvolle missie die de wereld beter, mooier willen maken. Wat zij de wereld te bieden hebben met hun producten en/of diensten, dat hun verhaal écht gezien en gehoord mag worden. Wie ze zijn als persoon met hun unieke talenten. Waarom ze doen wat ze doen. Jouw STORY, jouw PERSONAL BRAND!

Ik wil deze prachtige vrouwen een mooi STAR-podium geven, zodat ze echt gaan stralen als onderneemSTER.

Ik help ambitieuze vrouwen (Coaches, Trainers, Kennisondernemers & Virtual Assistants) met een betekenisvolle missie die de wereld beter en mooier willen maken om te groeien.

Dit doe ik door jou persoonlijk stap voor stap te begeleiden in een op jou afgestemd traject, zodat je in de actiestand komt en je letterlijk gaat stralen als onderneemster.

En maak gebruik van de 3-fases LIKE-KNOW-TRUST, en nee ik schrijf dit niet verkeerd!😉

Mensen moeten je eerst leuk vinden, gaan je dan pas volgen en van volgers worden ze jouw klanten! ❤️

IT’S YOUR TIME TO SHINE!

En dat gun ik jou ook!

Daar wil ik je graag bij helpen!

Nothing will change until you change yourself – and then everything will change!

Het moment is gekomen om te stoppen met je in te houden!

Je hoeft je niet meer klein te houden of te zwijgen.

Ik daag JOU uit…om je te laten zien…om een verschil te maken in deze wereld.

Het is tijd om te gaan staan: Voor jezelf, je boodschap en jouw missie!

Om datgene te doen wat je het allerliefste doet.

STOP met je aan te passen.

STOP met iedereen te pleasen.

Zet je STAR SPOTLIGHT aan en JUMP into the unknown!

Ik help je graag om jou een STAR-podium te geven!

Met sprankelende groet,

Cindy

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter