Creëer eigen stijl – Een (betere) branding, begint bij jezelf! 

Als je aan branding denkt, denk je meestal gelijk aan een huisstijl (logo, kleuren en lettertypen etc.) die je gebruikt om jouw dienst(en) aan iedereen te presenteren. Maar branding gaat verder dan dat. Het begint namelijk wederom bij jezelf. Eerst dien je je branding van binnenuit helder te hebben, voordat je jouw branding/stijl aan de buitenkant kan gaan vormgeven.

Een (betere) branding, begint bij jezelf.
Als onderneemster ben JIJ je bedrijf, dus in jouw geval is company & personal branding vrijwel gelijk. Jij vormt eigenlijk “alles” van jouw bedrijf, dus belangrijk dat het helemaal bij jou als persoon en bedrijf past. Kleur bepaalt voor 70% jouw identiteit. Jouw stijl van de binnenkant en buitenkant moet met elkaar matchen.

Welke sfeer wil je uitstralen? Kleuren en lettertypes?
Wat zegt dat over jou? En komen mijn klanten voor mij persoonlijk of voor mijn diensten?

Heb je hier wel eens over nagedacht? Wanneer je als onderneemster werkt dan komen klanten bij jou omdat ze bij jou passen!

Klopt jouw branding (nog) met jouw indentiteit? En waarom heb jij voor deze branding gekozen? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten in een reactie onder mijn post!

YES,
IT IS YOUR TIME TO SHINE ?
SHINE LIKE A STAR ?
LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO! 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter