Dromen, Denken, Durven, Doen, Doorzetten!

Het begint met dromen….
We hebben allemaal ideeën en dromen die voor ons niet haalbaar lijken te zijn. En toch zijn er mensen die het haalbaar hebben gemaakt; mensen die hun droomleven hebben gecreëerd.
JIJ kan dit ook! JIJ kan ook jouw DREAM LIFE en BUSINESS creëren. 
Het begint altijd met een droom, een idee voordat het een plan wordt…Waar begin ik? Start met HARDOP dromen!
Stel je eens voor dat alles mogelijk is…
Wat zou je dan willen?

💭 Wat zijn jouw dromen en doelen?

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN CREATE IT!
Laat je creativiteit zien!
Iedereen is namelijk creatief, maar wel op EIGEN WIJZE! De beperkende factor in jouw creatieproces is puur jouw mogelijkheid in je denken. Vanuit jouw eigen waarneming zal je altijd jouw waarheid zien en ervaren.

IT’S YOUR TIME TO SHINE! SHINE LIKE A STAR!
Door dromen visueel te maken wordt het zichtbaar, “echt” en concreet wat jouw dromen zijn. Ineens ontstaan er mogelijkheden en kansen. En blijken veel dro­men “ineens” haalbaar te zijn.

💭 Hoe ga je van dromen naar doelen?

Stel je eens voor…De dag begint…je opent je ogen met een traan en met een lach. Je kijkt om je heen en ziet de zon schijnen. Vrolijk en ontspannen stap je in de auto, op weg naar een Fotoshoot op een geheime mooie locatie. Je rijdt over een brug en ziet allemaal bootjes varen. Je draait je raam open en probeert de frisse geur te ruiken van het water. En je voelt je helemaal Happy.

Een half uur later…
Het begint al aardig warm te worden in de auto. Je hebt ondertussen dorst gekregen en je moet erg plassen. De navigatie stuurt je steeds in rondjes. En je bent al voor de vierde keer over deze kruising gereden. Waar is de locatie nou, vraag je je af!
En jouw Happy-feeling maakt plaats voor onrust en verwarring.

Zo voelt het runnen van je bedrijf soms ook. Herken je dat? Vol verwachting stort je je op bepaalde kansen en ineens verandert jouw happy feeling in onrust en verwarring door omstandigheden.
Dat je een een leuke dienst maakt en deze in de markt zet en dan heb je daar een leuke locatie dicht bij huis voor gevonden. Maar dan krijg je te horen van je klanten dat de locatie niet gunstig ligt en dat valt vies tegen, je dienst wordt niet afgenomen en je cancelt de locatie maar. Moet je dan stoppen of gewoon doorzetten?

Een beter begin, begint bij jezelf! Kom in actie!

💭 Hoe ga je van doelen naar een plan? ACTIE IN DE TAXI

Start met kleine stapjes, want kleine stapjes kunnen hele grote gevolgen hebben. Bij kleine stappen is de kans op succes groot en het risico op mislukking heel klein. En elk stapje dat succesvol verloopt geeft een beetje meer vertrouwen. Zodat het volgende stapje weer iets groter kan zijn. Dat smaakt naar meer….

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter