Grenzen stellen hoe doe ik dat?

Vaak ben je je niet bewust van je keuzes en laat je andere mensen en/of zaken jouw dag(en) bepalen. Ho stop.
Dat betekent dat je eigenlijk een keuze had, maar dat je daar niet bewust van was. Pfff makkelijker gezegd dan gedaan om voor jezelf te kiezen. Voor hetgeen wat jou energie oplevert en waar jij op wilt focussen (zowel privé als zakelijk).

Een beter begin, begint bij jezelf! Door keuzes te maken, waar jij energie van krijgt als persoon maar ook zakelijk als Virtual/Web Assistant, dan pas kan je een positieve flow in je leven en je bedrijf ervaren. Als jij weet wat je zelf wilt en daarop keuzes baseert, dan zal je minder beïnvloedbaar zijn. Door te blijven doorgaan met zaken en/of personen die je eigenlijk TEveel energie kosten, loop je leeg en word je uit je focus gehaald.

Keuzes durven maken betekent: opkomen/kiezen voor jezelf, NEE zeggen en jouw eigen grenzen bewaken. Pak die regie (terug

Wanneer zei jij voor het laatst NEE en een JA tegen JEZELF?

YES,
IT IS YOUR TIME TO SHINE ?
SHINE LIKE A STAR ?
LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO! 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter