Het geheim van onderneemSTER zijn, wat niemand je vertelt!

Ondeneemsters vinden de weg naar Facebook Marketing steeds gemakkelijker en zien gelukkig de potentie hiervan in.
 
Helaas zijn er ook voldoende onderneemsters die na het starten met Facebook Marketing geen idee hebben wat goed is om te doen. Zonde!
 
Heel veel onderneemSTERs vragen me hoe het kan dat ik zo snel mijn bedrijf heb opgestart. Ik vond dat altijd lastig te beantwoorden, want ik had een passie en een drive die niemand kon tegenhouden.
 
Omdat ik mij bezig hou met Facebook Marketing wist ik al heel snel waar ik moest zijn om mijn klanten te bereiken. Een goede strategie was voor mij belangrijk om uiteindelijk klanten aan te trekken. Hierdoor kon ik sneller optimaliseren waardoor ik op Social Media snel groeide. Ik had mezelf als Personal Brand neergezet en daarmee mijn bekendheid.
 
Ik begrijp als onderneemster als geen ander wat ondernemen inhoudt. Bij mij moesten veel dingen altijd Tip Top in orde zijn. Ik neem geen genoegen met minder. Mijn motto was vroeger: je doet het 100% goed of je doet het helemaal niet. 😉
 
2 jaar geleden heb ik de opleiding Facebook Business Mastery bij Mark Bongers afgerond. Ik had het idee om zoveel mogelijk onderneemsSTERs hiermee te gaan helpen. Ik wilde workshops gaan geven, Online Training maken en ik had allerlei wilde plannen. Maar naast Virtual Stars had ik ook nog mijn eigen bedrijf en werkte ik als Virtual Assistant voor verschillende onderneemsters. Het zorgde ervoor dat ik alleen maar IN mijn bedrijf kon werken en minder AAN mijn bedrijf. En dat mocht anders.
 
Hoe zorg je dan voor een stabiele stroom aan klanten?
Al mijn toffe plannen kwamen maar niet van de grond omdat ik het te druk had en steeds iets nieuw bedacht (ik ben iemand die graag het complete plaatje eerst in kaart brengt en daarna de diepte in gaat). Oftewel ik had Virtual Stars zo groots weggezet dat er een Paraplu contructie onstond i.p.v. te concentreren op alles wat al klaar stond af te maken.
 
Ik stopte met hollen en haalde de snelheid eruit!
Als ik er nu op terugkijk was ik aan het vluchten.
Een vlucht van wat als… :
Iedereen mij ziet en daar iets van zal vinden?
Ik de aanvragen niet meer aankan?
Ik iets raak bij mensen die een andere mening hebben en ik niet meer aardig gevonden zal worden..
het écht té groot wordt?
 
Iemand die vlucht is opzoek naar veiligheid en geborgenheid.
 
Dat was bij mij niet anders…dus dat wat ik nodig had was…Veiligheid, een kader zonder hokje. De HOE wat mij zou kunnen helpen om zaken af te maken.
 
Loslaten van mijn perfectionisme heeft mij gebracht dat ik in actie kwam en het gewoon ben gaan doen!
 
Het heeft dus een jaar geduurd voordat ik het “nut” hiervan inzag. Of eigenlijk eerlijk moest toegeven dat het niet persé noodzakelijk is om Facebook advertenties uit te besteden, maar dat het noodzakelijk is om zelf de regie te hebben over jouw eigen Facebook advertenties.
 
En nu, een jaar later kom ik zelf met een STAR in Facebook Marketing Training!
Ik leer jou hoe je in 3 weken een STAR in Facebook Marketing wordt!
Jouw doelgroep oftwel jouw ideale klant(en) bereikt.
 
Kan ik adverteren leren of zal ik het uitbesteden?
Aan beide opties zitten voor- en nadelen. Het voordeel van zelf leren is dat je uiteindelijk alles zelf kunt doen in plaats van afhankelijk zijn van iemand anders. Je bent er wel tijd mee kwijt. Uitbesteden kan fijn zijn als je weinig tijd hebt en het meteen goed wilt doen.
 
Zeker in deze tijd is online zichtbaarheid erg belangrijk. Als je nu 🕰 tijd investeert in Facebook Marketing dan onthouden mensen jou! Focus op de dingen die je NU wel kunt doen om later de vruchten ervan te plukken.
 
Zorg dat jij een Facebook Marketing strategie hebt! Nu heb je er de tijd voor. 😉
 
In 3 weken leer ik jou hoe je een STAR in Facebook Marketing wordt!
Jouw doelgroep oftwel jouw ideale klant(en) bereikt.
 
Ik neem je graag persoonlijk en stap voor stap mee in deze BASIS training voor Facebook Marketing. De 3-modules Facebook Platform en Strategie, Facebook Campagnes en Adverteren & Opt-in en Salespagina’s doorlopen we in 3 weken.
Aan de hand van 18 lessen leer ik je in 3 weken alles wat jij nodig hebt om jouw éérste succesvolle advertentie te maken, zodat je zelf de regie hebt over jouw eigen Facebook advertenties.
 
Ik hoop dat ik je mag helpen het voor jou makkelijker te maken!
Heel de maand juni geldt de introductieprijs van €97,- i.p.v. €297,-
Maandag 1 juni gaan we van STARt, neem je tijd want alles blijft lifetime beschikbaar.
 
Kijk voor alle informatie en om je aan te melden op:
Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter