Zo werkt het wel. In 3 weken een succesvolle Facebook Marketing Strategie!

Terwijl ik deze post schrijf zit ik met een STAR Coffee in de tuin te genieten van de ochtendzon. Heerlijk die zon op mijn gezicht! Ik was vanochtend al vroeg op.
 
Ik neem even een tijdelijke “break” en bedenk me ineens wat er allemaal nog moet gebeuren voor de STAR in Facebook Marketing Training. De eerste mails staan al klaar om verstuurd te worden. De video’s, presentaties en de audio bestanden zijn af, de online leeromgeving staat bijna helemaal gevuld met de inhoud. Enkel de puntjes nog op de “i”.
 
De Facebook Community is ook al gemaakt en de welkomstpost heb ik hierin al geplaatst. Vandaag STARten al diverse onderneemsters en mag ik ze verwelkomen in de Facebook Community.
Ik voel me relaxed nu ik weet dat bijna alles af is en klaar staat.
 
De afgelopen dagen was ik ineens vanuit het niets weer zichtbaar geworden.
Ik hou van creëren en lanceren in het nu en daar heb ik dan ook nu weer de tijd voor.
Op verschillende Facebook tijdlijnen zag ik mijn posts voorbij komen van de STAR in Facebook Marketing Training. Mijn eerste post haalde bijna 1000 mensen aan organisch bereik. Dan mag je zeggen dat er veel te doen is rondom mijn Facebook training. Mensen vinden dit interessant of waardevol om te liken en te delen. Dat zegt ook veel over mijn manier van werken. Ik heb ontzettend veel lieve klanten mogen helpen met Facebook Marketing die deze training aanprijzen. #zoblijendankbaar
 
Er is een complete Online Buzz ontstaan.
Zichtbaar zijn ineens weer uit het niets. Spannend? Ja natuurlijk, maar inmiddels geniet ik ervan.
 
De kracht zit hem in namelijk in een goed verhaal, laten zien waar je voor staat!
 
“Ik geloof in de kracht van een authentiek, inhoudelijk overtuigend verhaal als basis voor alle communicatie. Een verhaal dat verbindt, inspireert en mensen in beweging brengt.”
 
Mijn verhaal mag gezien, gehoord en gelezen worden.
Meer StarFeeling verspreiden, meer onderneemsters helpen met hun zichtbaarheid en een Plan van Aanpak voor Facebook Marketing .
 
Ik doe dingen altijd ánders dan anderen. Op Eigen Wijze (mijn eigen manier)! Dit heb ik altijd al zo gedaan en kies daarmee zeker niet voor de gemakkelijkste weg.
 
Mijn gratis weggever staat (nog) niet online voor de Facebook Training. Deze ben ik wel aan het maken. Ik heb complete funnels staan, maar veel hiervan is (nog) niet in gebruik, en toch heb ik een business die groeit. Ook geef ik geen grote bedragen uit aan Facebook Advertenties, maar maak gebruik van een laag dagbudget en toch heb ik een business die groeit. #zokanhetook
 
Ik geloof niet in snelle verkooppraatjes of opdringerige “marketing” trucjes.
 
Wanneer je vanuit authenticiteit gaat ondernemen en met een oprechte intentie handelt dan zal de klant met jou willen werken. Op een relevante en aantrekkelijke manier potentiele klanten een helpende hand bieden, zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen.
 
Waardevolle informatie bieden waarmee je hen helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw product en/of dienst te halen. Het is dus een wisselwerking van geven en ontvangen.
 
Schieten met losse flodders en af en toe wat promoten gaat je écht niet verder helpen. Facebook Marketing is té belangrijk om deze af te laten hangen van toevalligheden en gelukstreffers.
 
Sterker nog:
 
Wanneer je geen Plan van Aanpak hebt voor jouw Facebook Marketing, dan zul je nooit systematisch werken en volgens een gestructureerd plan. Geen toestroom aan nieuwe klanten realiseren en je resultaten nooit verdubbelen.
 
En hierdoor loop jij niet alleen iets mis, maar jouw volgers krijgen niet de kans om met jou te connecten. Ze hebben geen idee van wat je doet en haken af.
 
Confused Minds Don’t Buy!
 
Ik neem je graag persoonlijk en stap voor stap mee in deze BASIS training voor Facebook Marketing. De 3-modules Facebook Platform en Strategie, Facebook Campagnes en Adverteren & Opt-in en Salespagina’s doorlopen we in 3 weken.
Aan de hand van 18 lessen leer ik je in 3 weken alles wat jij nodig hebt om jouw éérste succesvolle advertentie te maken, zodat je zelf de regie hebt over jouw eigen Facebook advertenties.
 
Heel de maand juni geldt de introductieprijs van €97,- maar maandag STARt de STAR in Facebook Marketing Training. Ook als je eigenlijk geen 🕰 tijd hebt om er de komende maand in te duiken is het interessant.
 
Vandaag op 1 juni gaan we van STARt, neem je tijd want alles blijft lifetime beschikbaar.
Alle video’s, presentaties en de Bonussen: Content Calendar, Facebook Marketingplan en het Stappenplan voor het kopiëren van advertenties blijven altijd voor je beschikbaar. Je kunt altijd en op ieder moment van de dag alles terugkijken in de online leeromgeving. Zodat je alles op jouw eigen tijd en jouw eigen tempo uit kan werken.
 
Ik help je graag om deze STAR in Facebook Marketing Training succesvol af te ronden.
Ik voorzie je van feedback en peptalks (kortom: je persoonlijke STARleader)
 
Kijk voor alle informatie en om je aan te melden op: www.starinfacebookmarketing.nl
 
Mocht je nog willen instappen vandaag dan kan dat!
Je kunt op ieder moment instappen!
Let’s STARt together!
 
Met sprankelende groet,
Cindy
Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter