Van Eigenwijs naar Eigen Wijze!

Als klein meisje wist ik al dat ik anders was dan andere kinderen. Ik had een levendige fantasie en wist ik heel duidelijk wat ik wel en niet wil. Eigenwijs. Wilde graag alles zelf bepalen en riep altijd: ‘zelluf doen“!  Op mijn manier. Ik werd niet gehoord, niet gezien, bleef mezelf aanpassen en was zoekende.

Ik was altijd al erg gevoelig. Prikkels als geluiden, beelden, geuren, sferen kwamen intenser binnen dan bij andere kinderen. Ik kon deze ook minder goed filteren in mijn hersenen.

Het omgaan met “het anders zijn en voelen” kon ik niet echt. Ik zal nooit vergeten hoe ik me voelde. Geen idee toen dat je dit ook een kracht is…

Daarom liep ik op verschillende momenten in mijn leven vast. Totdat ik letterlijk niet verder meer kon. 

Zo begon mijn zoektocht naar mezelf; Wie ben ik? Wat wil ik? En wat zijn mijn unieke talenten? En hoe kan ik die optimaal benutten? Nu kan ik zeggen dat met talenten als eigenwijs en HSP, doe er je voordeel mee :)!

In januari 2018 kwam ik in aanraking met iemand die ervoor zorgde dat ik op de trein sprong. De trein die reed van het niet weten…..naar het ontdekken van mijn persoonlijke en unieke talenten. Ik nam alle kennis in me op als een spons en de trein werd een sneltrein die bleef doorrijden met hoge snelheid.

Deze reis met een zoektocht naar jezelf gun ik iedereen. Ontdekken wie je echt bent en wat je missie is. Echt iets toevoegen aan de maatschappij wat er toe doet. Ik doe het nu op mijn manier, zet mijn unieke talenten in en werk op mijn voorwaarden. Op eigen wijze, noem ik dat!

Het is mijn missie om meer vrouwen een podium te geven dat ze gezien en gehoord worden, dat je er mag zijn zoals je bent en zeggen: IK SCHITTER OP EIGEN WIJZE!

Veel vrouwen hebben de neiging hun eigen talenten te onderschatten. Niet als uniek te zien.

Ik dacht mezelf ook te kennen! Verkeerd gedacht….maar hé het is nooit te laat om je unieke talenten te ontdekken toch? Het is een blinde vlek en zoals dat gaat met blinde vlekken: die zie je zelf niet! Ik zie zowel het grote geheel als de details en ben praktisch ingesteld. Ik ontdekte dat ik een creatieve denker ben, een scherpe observator die altijd op zoek is naar efficiëntie en innovatie. Met mijn enorme enthousiasme oftewel passie en mijn intense gedrevenheid kan ik een geweldig idee omzetten naar een bedrijfsconcept. 

Als ik écht het verschil wi maken, dan is het nodig om mezelf uit te dagen. Op zoek te gaan naar mijn unieke talenten en er mijn werk van te maken. 

En dat heb ik gedaan! Gooi er een €1,- in en er komt voor meer dan €500,- aan waarde uit. 😂😅

Denk jij ook wel eens:

🤷‍♀ Help, waar ben ik aan begonnen? Wat een keuzes, meningen en mogelijkheden als onderneemster. 

Helemaal niet raar, het is ook veel, maar daarom juist des te belangrijker om dichtbij jezelf te blijven en te doen wat JIJ wilt!

Als jij écht het verschil wil maken, is het nodig om jezelf uit te dagen. Op zoek te gaan naar jouw unieke talenten en hoe jij jezelf kunt profileren als onderneemSTER.

Vol enthousiasme ben je aan de slag gegaan maar je loopt nu tegen praktische of andere dingen aan waarvan je denkt “hoe nu verder?”
Geen enkele online opleiding leert je de basis over HOE je een onderneemSTER wordt. WIE je wilt zijn als onderneemSTER en wat JIJ wil uitstralen en jouw klanten mee wil geven. 

JIJ bent jouw bedrijf! Super belangrijk om te weten wie jij bent en wat je wilt. Ik kan voor jou van een droom, een idee een bedrijfsconcept maken. Maar je hebt hier niets aan, als je er verder niks mee doet. Er kunnen nog zoveel ideeën, tools of tips worden aangereikt, maar JIJ dient er zelf mee aan de slag te gaan en dit zelf uit te werken. Je hoeft ondernemen niet alleen te doen, alleen je moet het wel zelf doen. Zelf in actie komen. 

Investeren hoort bij het ondernemerschap. Weet je wat pas echt geld kost? Het wiel zelf uitvinden en er over een jaar achter komen dat dit niet werkt. Dat je bedrijf “nog” niet loopt. Alle maanden waarin je geen, nauwelijks of in ieder geval te weinig omzet had. Wat denk je dat het gekost heeft en nog meer gaat kosten als je nu niet in actie komt en zegt: ik wil graag leren HOE het moet! Los van alle frustratie die het jou gebracht heeft en nog gaat brengen? 

TIJD IS GELD, VRIJE TIJD IS GOUD!

Ook jij kunt een succesvolle Business creëren op een manier die bij jou past. Groeien en meer resultaat door te gebruiken wat je (nog) niet optimaal benut. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is altijd wel een bedrijfsmodel dat past bij jouw missie en bedrijf. Alleen als jij ervoor wilt gaan en je commitment toont…

Laten we samen, tijdens een persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten, jouw kansen en mogelijkheden bespreken.

(Online) Ondernemen is een puzzel. Een puzzel die jij uiteindelijk op kunt lossen door alle stukjes te vinden. Een succesvolle puzzel is moeilijk en kan even duren. Maar geef niet op!

Met de juiste strategie en tools kom je er wel.
Wil jij jouw bedrijf (online) laten groeien?
Vraag je je af wat daarvoor nodig is en of we je daarbij kunnen helpen?

Het adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Laten we samen kijken hoe jij stappen kan zetten:

❤️Wat zijn jouw doelen en hoe kun jij daar komen.
❤️ Welke stappen jij zou kunnen nemen om je doelen te bereiken.
❤️ Of en hoe ik jou kan helpen.

Plan hier je gratis Business Clarity Call in:
https://academyvirtualstars.nl/business-clarity-call/ 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter