Be the change you want to see in the world!

IK gun JOU…een Shine-momentje…
Volg je eigen pad, want er is niemand zoals JIJ!

Na 18 jaar in loondienst gewerkt te hebben, had ik grote vraagtekens bij de manier waarop ik zag dat bedrijven ingericht waren en de manier waarop ik daar dan in moest functioneren.

Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zodra ik maar een beetje van de gebaande paden wilde afwijken, ervaarde ik dat mensen om mij heen daar nog niet helemaal in mee kunnen gaan. Ze begrijpen het niet, vinden het eng wat ik van plan ben of zijn het er niet mee eens.

Kiezen voor een nieuw pad is niet altijd even makkelijk. Ik werd opgeroepen om op mezelf te vertrouwen en voor mezelf te gaan staan! Ondanks de (liefdevolle) weerstand die ik voelde ging ik toch mijn eigen weg.

Steeds meer zichtbaarheid geven aan hoe ik mijn business wil vormgeven en mijn missie wil uitdragen. Hiermee creëer ik een mogelijkheid voor anderen om het te begrijpen. In sommige gevallen maak ik een nieuwe weg zichtbaar voor andere mensen. Dit zou voor jou een reden kunnen zijn om écht te gaan doen wat jij denkt dat klopt voor jou.

Mijn allergrootste wens is…..

Strong Women raising strong Girls!

Als kind werd ik niet gehoord, niet gezien en mijn unieke talenten niet optimaal benut. Dat ik anders ben, heb ik altijd wel ervaren. Ook al kon ik een lange tijd niet precies de vinger erop leggen. Ik kon niet benoemen wat mij dan precies anders maakte. Het was vooral een gevoel. Een heel sterk gevoel, dat dan wel.

Sterke vrouwen zijn rolmodellen van nu, en zo ontzettend hard nodig. Want wat zo vanzelfsprekend lijkt (gelijke kansen voor iedereen), is dat helaas nog niet.

Mijn grote voorbeeld Oprah Winfrey! Een vrouw die echt een CHANGEMAKER is in deze wereld!

“Everybody has a calling. And your real job in life is to figure out as soon as possible what that is, who you were meant to be, and to begin to honor that in the best way possible for yourself”. – Oprah Winfrey

Al van kinds af aan voelde ik mijn missie…dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen. De wereld veranderen en een klein beetje mooier maken! Dit is waar Ik voor sta en mijn missie met Virtual Stars!

Ik zou verandering willen zien in de zorg, waarbij er meer geluisterd gaat worden naar ouders van kind(eren) met voedings-/eetproblemen. Mijn doel is dat ouders van kind(eren) met voedings-/eetproblemen gezien & gehoord worden in de zorg. Dat er rekening wordt gehouden met wat ouders graag willen voor hun kind(eren). Met name de zoektocht die ouders moeten afleggen – van ziekenhuis naar ziekenhuis – dat kan wat mij betreft veel beter. Het ontbreken van een duidelijke plan/zorgtraject/hulpverlening – wie doet wat – in 1 dossier zodat er voor alle partijen duidelijkheid is wat de status is. Welke hulpverlening kunnen ouders inschakelen, en dus niet – van het kastje naar de muur en weer terug – en ook niet dat partij A zegt mijn verantwoordelijkheid houdt hier op en partij B dit ook zegt, dan zorgt dit niet voor een concrete oplossing. Daarnaast ontbreekt veelal de nazorg in dit soort trajecten.

Ik zou verandering willen zien in het onderwijs, waarbij er meer gekeken gaat worden naar de persoon als individu. Onderwijs gegeven gaat worden vanuit wat iemand wel kan. Sturen op unieke talenten. Dat er rekening gehouden wordt met Creatievelingen! Iedereen is anders en uniek en leert op een andere manier! Op een speelse, creatieve en innovatieve manier aanbod ontwikkelen. Zodat het voor ieder brein mogelijk is om te leren en te ontwikkelen.

Ik zou verandering willen zien in de concurrentie strijd. Concurrentie bestaat niet als iedereen vanuit zijn of haar unieke talenten werkt. Je gunt ieder zijn of haar proces en zijn/haar podium! Gif van vergelijk veranderd in vooruit kijken en vanuit je gevoel handelen. Dat je niet het gevoel hebt dat je teveel bent, te weinig of dat je onzeker wordt van anderen.

Ik zou verandering willen zien in de maatschappij. Dat mensen meer vanuit hun unieke talenten gaan werken. Wanneer je mensen in hun kracht zet op functies dan zullen ze ontwikkelen en betere resultaten halen. Ze groeien en bloeien. Hun brein ontwikkeld en daardoor kunnen ze buiten kaders gaan denken. Hierdoor zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan, waardoor een bedrijf kan groeien, innovatieve producten en/of diensten kunnen ontwikkeld worden en er worden meer resultaten behaald.

Ik zou verandering willen zien in hoe mensen kijken naar wat er allemaal niet mogelijk is. Denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen! Niet meer hoeven te doen wat hoort. Want wie behaalt wat hoort? JIJ! Postitief omdenken!?!

Ik zou verandering willen zien in de wereld en dat starten met ondernemen vanaf een bepaalde leeftijd een mogelijkheid wordt i.p.v. leerplichtig zijn en een studie moeten volgen. Wanneer JIJ de wens hebt om te ondernemen en jij als persoon kunt bijdragen aan een oplossing voor de Big Picture in deze wereld. En een positieve bijdrage kunt leveren hieraan, dat dit gestimuleerd wordt.

Ik zou verandering willen zien dat papiertjes belangrijker zijn dan unieke talenten. Een papiertje hebben betekent niet persé dat je er verstand van hebt omdat je ervoor geleerd hebt. Ik ben van mening dat een papiertje namelijk niks zegt over iemand zijn/haar unieke talenten. En daar bedoel ik mee, wat iemand van nature al in zich heeft zitten. Je bent ermee geboren!

Ik zou verandering willen zien in het ondernemen waarbij mensen gaan ondernemen vanuit een eerlijke en oprechte intentie. Dat mensen verder helpen voorop staat! Anderen een podium geven/gunnen. Waarbij geldt dat iedereen uniek is!

Ik zou verandering willen zien in de omgang met elkaar. Dat mensen elkaar respecteren en elkaar een podium gunnen! Waarbij rekening wordt gehouden met geven en nemen. Het start altijd met een oprechte en eerlijke intentie om vanuit jezelf onvoorwaardelijk te geven.

Alles is namelijk mogelijk…ik heb het zelf mogen ervaren dat er vrouwen bestaan die onvoorwaardelijk elkaar steunen en elkaar verder helpen!
Mijn waarheid is realiteit geworden en dat gun ik jou ook!

Dare all your dreams.
Always believe in yourself.
Uncover hidden talents.
Go on adventures.
Have fun and be happy.
Treasure tiny miracles.
Embrace life.
Reach for the STARS.

Oftewel IK SCHITTER OP EIGEN WIJZE!

Ik zal er alles aan doen om JOU een podium te geven en jou te laten stralen! Ik ben een Changemaker en wil graag bijdragen aan deze veranderingen. Laten zien dat dit ook écht mogelijk is.

Wie gun JIJ…een SPARKLE-momentje…

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter