5 tips hoe je jouw unieke talenten ontdekt!

Wat zijn mijn unieke talenten?
Vraag jij je weleens af waar je nu eigenlijk écht goed in bent?
Dit is vaak een lastige vraag om te beantwoorden. Hoe kom ik achter mijn unieke talenten?

Iedereen heeft unieke talenten!
Begin met een STARTpunt…en ga op ontdekkingsreis naar  jouw unieke talenten.

Iedereen krijgt bij zijn geboorte unieke talenten mee. Ja… ook jij bezit een unieke set aan talenten. Talenten zijn dus aangeboren, ze blijven altijd bij je en je komt er nooit meer vanaf.

1. Waar word jij blij van?
Jouw unieke talenten worden waarschijnlijk pas zichtbaar op het moment dat je met deze activiteit(en) bezig bent. Wat vind je erg leuk om te doen? Waardoor word je gefascineerd?
Waarom ben je hier zo graag mee bezig? Wat zegt dit over jouw unieke talenten?

2. Wat zijn jouw grootste successen?
Denk terug aan de momenten waarop jij succesvol was. Op welke momenten kon jij het beste van jezelf laten zien? Wat ging jou goed af? Welk talent ligt hierachter verborgen?

3. Welke activiteit vind jij leuk om te doen?
Als je hieraan denkt, krijg je dan een glimlach op je gezicht en word je er vrolijk van. Krijg je dan zin om eraan te beginnen? Je bent vaak goed in dingen die je erg leuk vindt om te doen. Welke talenten zitten hier onder verscholen?

4. Vergeet jij wel eens de tijd…ga je er zo in je werk op…
Het overkomt je vast wel eens dat je met iets bezig bent, en er helemaal in opgaat en totaal de tijd vergeet. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is de middag al voorbij. Na afloop voel je geen vermoeidheid. Wanneer vergeet je alles om je heen? Waar ben je op dat moment mee bezig? Welke passie zit in deze activiteit verborgen, en welke unieke talenten?

5. Welke zaken bewonder je in anderen?
Wat je in een ander bewondert zegt vaak iets over een talent dat ook in jou aanwezig is. Wie bewonder jij? Wat bewonder je zo in hem of haar? Wat leert jou dat over je eigen talenten?

IT’S YOUR TIME TO SHINE!

Ben je een ambitieuze vrouw en wil je meer klanten waar je voldoening uit haalt, impact, zichtbaarheid, een beter aanbod, een goed inkomen en de expertstatus die je verdiend? Maar weet je niet goed hoe je dit voor elkaar kunt krijgen?

Laat mij je helpen het voor jou makkelijker te maken! In 30 minuten help ik je:

 Strategisch, praktisch, vol verbinding en afstemming. Dit is goud waard!

Ik laat je zien waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Er komt veel uit mijn ideeën-box. Ik vertel je wat de meest logische stappen zijn om te volgen, want het wiel is allang uitgevonden. Jij kiest, doet en gaat en claimt jouw eigen succes.

Er is géén one-size-fits-all strategie. En gelukkig maar! Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en dat gericht is op het behalen van resultaten.

Ik beloof je dat je het vanaf nu anders gaat doen dan anderen die lopen te struggelen en niet weten waar te beginnen met hun groei. Jij weet nu wat je niet moet doen en wat je wél moet doen. Jij kan nu écht gaan knallen! Actie in de Taxi!

Ben jij klaar voor een volgende groeistap in jouw bedrijf?
Boek dan mijn Business Clarity Call!

https://academyvirtualstars.nl/business-clarity-call/ 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter