Alles wat je aandacht geeft groeit!

Heb ik genoeg liefde en genoeg geld in mijn leven?
Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?
Is er wel genoeg tijd om dit voor elkaar te krijgen?

Heb jij altijd genoeg in je leven. Genoeg van de belangrijkste dingen. Zodat je je rijk voelt. Op alle gebieden van je leven. Dit is leven in overvloed. Het is moeilijk om overvloed te voelen. Soms lijkt het alsof er nooit genoeg is in je leven. Alsof er altijd een tekort is. Je wil altijd meer en beter… Herken je dit?

Dingen opruimen en weggooien vinden we erg lastig. Liever alles bewaren, want wie weet heb je het ooit nog nodig. Ook zijn we gevoelig voor koopjes die alleen vandaag geldig zijn. Dit is een hele goede trigger om schaarste te creëren. Onze hersenen raken van slag, want zo’n aanbieding kan je toch echt niet missen. Dit komt natuurlijk nooit meer terug…

Als je nooit maar dan ook nooit tevreden bent met wat je hebt en wat je doet. En altijd maar op zoek gaat naar meer en beter, wanneer ben je dan gelukkig? Laten we eerlijk zijn…Nooit!

Alles wat je aandacht geeft groeit!
Overvloed en rijkdom zijn niet afhankelijk van de hoeveelheid die je hebt. Je kunt namelijk heel veel geld, tijd en liefde hebben maar je toch nog arm voelen. Als je blijft denken in tekorten, dan zal je ook overal tekorten zien en ervaren.

Om overvloed te voelen is het belangrijk om dingen te geven. Door iets van jezelf te geven aan de ander zonder er iets voor terug te verwachten maak je contact met je innerlijke rijkdom. Iedereen heeft iets te geven. Een glimlach, een goed gesprek, een beetje van je tijd en aandacht…

IT’S YOUR TIME TO SHINE!

Ook jij kunt een succesvolle Business runnen op een manier die bij jou past. Groeien en meer resultaat door te gebruiken wat je (nog) niet optimaal benut. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is altijd wel een bedrijfsmodel dat past bij jou.

Speciaal voor jou, ambitieuze vrouw, heb ik een compleet Business programma ontwikkeld. 

Een online Business programma waarin jij op zoek gaat naar jouw unieke manier van werken, je eigen Business Concept creëren, jouw eigen Look & Feel inzetten, zodat jij zichtbaar wordt. Gezien en gehoord worden op een manier die bij jou past, lancering en verkoop van jouw dienst en/of product.

  • Ik geef je handvatten om het ánders te doen dan anderen. Hiermee onderscheid je je van anderen.
  • Geen copy-paste maar een do-it-yourself programma vol tips, opdrachten en tools om het op jouw manier te gaan doen.
  • Vanuit Authenticiteit maak jij de vertaling naar jouw unieke wijze.
  • Persoonlijke begeleiding, zodat je ook echt in de actiestand komt.

Zet alvast de eerste stap over die drempel en bekijk mijn aanbod:
Create Your Star Business

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter