Bedankt dat JIJ er bent! JIJ bent GOUD waard!⁣⁣⁣⁣ THANK YOU⁣⁣⁣⁣!

Ik ben Top Coach In Breda in 2021 en sta op plaats #14 van Influence Digest!⁣⁣⁣⁣

“Everybody has a calling. And your real job in life is to figure out as soon as possible what that is, who you were meant to be, and to begin to honor that in the best way possible for yourself”. – Oprah Winfrey⁣⁣⁣⁣

Bedankt dat JIJ er bent! JIJ bent GOUD waard!⁣⁣⁣⁣
THANK YOU ❤️🙏🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dankjewel, lieve ambitieuze vrouwen met wie ik het afgelopen jaar mocht werken en/of connecten. Jullie zijn GOUD waard en schitteren op Eigen Wijze. Jullie maken mijn leven stuk voor stuk een beetje mooier! ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
“Home is where MY heart is. Where I started, were I belong!”⁣⁣⁣⁣
Mijn hart heb ik altijd bij me, maar ik heb me niet altijd thuis gevoeld het afgelopen jaar. Het is geen gemakkelijk pad wat ik heb gekozen en bewandel, ondanks alles ben ik erg dankbaar voor iedereen die een stukje met mij heeft meegelopen het afgelopen jaar en voor diegene die nog met mij meelopen en zijn gebleven dit jaar. ✨🙏🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Alle prachtige ambitieuze vrouwen die mij dit jaar zoveel verder hebben geholpen. Ik me thuis kon voelen in mezelf, in de liefde en in vriendschap.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
I DIDN’T BECOME AN ENTREPRENEUR ⁣⁣⁣
JUST SO THAT⁣ I CAN MAKE A LIVING.⁣⁣⁣⁣
I BECAME AN ENTREPRENEUR BECAUSE I WANTED ⁣⁣⁣
TO CREATE STUFF THAT MATTERS!⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dankjewel lieve Joost, dat je er altijd voor me bent. Dat je mij de ruimte geeft om te ontdekken wat ik nodig heb. Dat ik het afgelopen jaren zo hard heb gewerkt aan mijn bedrijf ten koste van jou en ons gezin soms. We ups en downs hebben gehad. En jij het thuis allemaal regelde als ik er even niet was en ook op moeilijke momenten bent gebleven.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dankjewel dat jij er bent en op een of andere manier met mij verbonden bent. ⁣⁣⁣⁣

Met sprankelende groet, Cindy⁣

Bekijk hier de lijst met Top Coaches:
Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter