Heb jij wel eens gehoord van het domino-effect

Het domino-effect treedt op wanneer de voorste in een rij rechtopstaande en dicht op elkaar geplaatste dominostenen omvalt tegen de volgende steen en aldus een kettingreactie van een voor een omvallende dominostenen teweegbrengt.

Zo werkt dit ook in jouw bedrijf. Jouw bedrijf bestaat uit allemaal kleine domino-steentjes die aan elkaar gekoppeld zijn. Als je 1 domino-steentje ertussenuit haalt dan stopt letterlijk jouw bedrijf.

Ik zal een voorbeeld geven:

Je hebt al diverse dingen uitgeprobeerd in je marketing en met bloed, zweet en tranen een advertentie gemaakt. Wanneer dan blijkt dat dit geen klanten oplevert en dat de advertentie alleen maar geld heeft gekost, is de teleurstelling groot. Zo zonde van je tijd en geld!

Onderneemsters vragen mij meestal om hen te helpen met 1 specifiek onderdeel bijvoorbeeld Facebook Adverteren. Wanneer ik dan de vraag stel waarom en met welk doel ze willen adverteren. Geven ze vaak aan dat ze hun gratis weggever willen gaan adverteren om e-mailadressen te verzamelen. Dan vraag ik: Heb je ook nagedacht over de opvolging hiervan?

Het is leuk om e-mailadressen te verzamelen, maar als je hier vervolgens niks mee doet dan werkt je advertentie niet. Hier stopt dus letterlijk je business! Er is simpelweg geen opvolging kortom! Geen nieuw domino-steentje die zorgt voor de verbinding.

Kortom er is namelijk een duidelijke route nodig waarin je van kijkers, volgers maakt en van volgers klanten maakt. Kiezen voor de juiste doelgroep, een goede opbouw van je aanbod en de juiste boodschap die resultaat oplevert.

Het is nu écht tijd om door te pakken en structuur in jouw bedrijf op orde te krijgen. Met de juiste strategie en tools kom je er wel.

Wil jij jouw bedrijf (online) laten groeien?
Vraag je je af wat daarvoor nodig is en of ik jou daarbij kan helpen?

Laten we samen kijken hoe jij stappen kan zetten:
❤ Wat zijn jouw doelen en hoe kun jij daar komen.
❤ Welke stappen jij zou kunnen nemen om je doelen te bereiken.
❤ Of en hoe ik jou kan helpen.

Plan hier jouw Business Clarity Call

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter