Jouw persoonlijkheid en unieke talenten inzetten!

We zijn allemaal uniek, ieder met zijn/haar eigen persoonlijkheid en unieke talenten. Daarom zijn we er niet bij gebaat om allemaal hetzelfde doen. Jouw persoonlijkheid en unieke talenten inzetten is waardevol voor anderen, omdat je zaken vanuit een andere invalshoek bekijkt. JIJ onderscheid je hiermee en levert een waardevolle bijdrage.

Dit betekend ook dat anderen met hun persoonlijkheid en unieke talenten een waardevolle bijdrage kunnen zijn voor jou. Door jezelf te (her)ontdekken, ga je inzien dat er geen concurrentie bestaat en je elkaar dus kunt versterken.

Naast jouw persoonlijkheid en unieke talenten, is het ook belangrijk om je te realiseren dat waar jouw talenten aan de ene kant staan, de valkuilen aan de andere kant staan. De mate waarin jij jouw unieke talenten op positieve wijze kunt inzetten en de valkuilen kunt voorkomen is afhankelijk van de situatie waarin jij functioneert. Onderzoek je onderliggende overtuigingen en buig deze om naar:

‘Ik ben al goed genoeg’.

‘Ik ben al waardevol’. Want dat ben je, zonder twijfel!

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter