Pffff….Facebook advertenties dat werkt niet! Ik heb mijn advertentie ruim 3 weken laten lopen en ik heb er nog géén 1 verkoop uit.

🤦‍♀️ Pffff….Facebook advertenties dat werkt niet! Ik heb mijn advertentie ruim 3 weken laten lopen en ik heb er nog géén 1 verkoop uit.
Ik ⛔️ STOP ermee Facebook wat een DRAMA….ik snap er werkelijk waar niks van!
Vóórdat je begint met Facebook advertenties heb ik een advies voor JOU…het “aha-moment”:
🎯 1. Zorg voor een goede opbouw van jouw Aanbod! Aansluit op jouw “Ideale” klant!
🎯 2. Ken jouw doelgroep! Wat zijn hun problemen en welke oplossing bied jij!
🎯 3. Maak van kijkers, volgers en van volgers klanten!
🎯 4. Zorg voor opvolging van je aanbod. Kortom Instap – Upsell – Downsell
🎯 5. Zet jouw aanbod op een verkooppagina met maar 1 doel kopen van jouw aanbod!
Als bovenstaande onderdelen niet op orde zijn dat treed het domino-effect op!
Ik zal een voorbeeld geven:
Je hebt met bloed, zweet en tranen een advertentie gemaakt. Na 3 weken blijkt dat dit geen klanten oplevert en dat de advertentie alleen maar geld heeft gekost. Zo zonde van je tijd en geld, zie je wel dat het niet werkt!
Als ik daarna de data ga analyseren dan kom ik al snel te weten waar het probleem zich bevindt oftewel welk domino-steentje er vervangen moet worden:
1. Welke foto scoort nu het beste. En waarom?
2. Welke tekst doet het goed? En hé ik zie het al…in de tekst is het niet duidelijk welk probleem jouw klanten ervaart, wat is jouw aanbod en wat krijg je dan en je vertelt niet duidelijk wie je bent en wat je doet oftewel wat is de oplossing voor de klant.
3. Welke Call To Action (CTA) knop het beste scoort.
4. Of klanten klikken wel door op je advertentie, maar haken af op jouw verkooppagina.
Zoals je ziet is jouw bedrijf gebouwd uit allemaal domino-steentjes. Wanneer de voorste in een rij rechtopstaande en dicht op elkaar geplaatste dominostenen omvalt tegen de volgende steen en aldus een kettingreactie van één voor één omvallende dominostenen teweegbreng zorgt dit ervoor dat jouw Facebook Advertenties geen verkopen genereren en dit kan dus aan vele factoren liggen. Je moet dus tijd investeren in Marketing en evalueren en bijsturen net zolang tot het wel werkt.
Zoals je ziet er bestaat geen succesformule dat je binnen 3 weken verkopen genereert!
Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter