Hoe maak je van je merk een persoonlijkheid?

Dat ontdek je tijdens dit event, speciaal voor vrouwelijke ondernemers!

Bepaalde merken hebben een ongelooflijke aantrekkingskracht.

Waarom staan mensen in de rij voor het ene merk en laten ze het andere links liggen?

Op deze vraag krijg je antwoord tijdens het Merken Marketing Event van Madame Basile. Merk strateeg Hans Baakman, uitgever Marloes Jacobs en business expert Cindy van Dommelen leren je in drie workshoprondes;

  • Hoe je een persoonlijkheid kan maken van jouw merk
  • De geheimen van storytelling om jouw klant emotioneel aan je merk te binden
  • Ontwikkelen we een mastermind om jouw merk te positioneren bij de juiste doelgroep

Merken zijn net mensen

Tijdens dit event releasen we het boek; Merken zijn net mensen van auteur en merkstrateeg Hans Baakman. In de praktijk merkt hij dat vrouwelijke ondernemers vaker gebruik willen maken van de psychologie achter marketing en het bouwen van merken. Met dit boek wil hij vrouwelijke ondernemers inspireren om van hun bedrijf een sterk merk te maken. Zodat ze de voorkeurspositie kunnen innemen in hum markt en als ondernemer kunnen groeien door een aantrekkelijke en onderscheidende positie in te nemen in een vaak door mannen gedomineerde ondernemerswereld. Het boek is uitgegeven door uitgeverij Madame Basile, empowering women by telling stories.

Let op! Je krijgt een gratis kaartje bij aankoop van het boek ‘Merken zijn net mensen’

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter