VA Sisterhood – Dé nummer 1 Community voor jou!

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je meer in je mars hebt dan er nu uitkomt?

Jouw passie is het ondersteunen van anderen en daar ben je goed in. Je helpt anderen graag hun dromen na te jagen, maar je vergeet jezelf weleens. Overgelaten aan de waan van de dag en je bent het beu om alle ballen in de lucht te houden, omdat je jezelf voorbij rent?

Lieve schat, dat hebben we allemaal. Ook die (startende) Virtual Assistant/ Virtual Professional | Web Assistant/Technische Virtual Assistant, ook die succesvolle Virtual Assistant en irritant competente Online Business Expert worstelen met zaken.

Ook zij hebben regelmatig het idee dat niemand ze hoort, ziet en begrijpt en je vindt ze op het platform van Madame Basile.

Sterke stoere en inspirerende vrouwen, zoals jij…
Ook jij hebt een verhaal te vertellen dat inspirerend is voor andere vrouwen. JIJ bent bijzonder en ook jij mag je stem gebruiken om ons te inspireren, met ons te leren en samen te groeien. Word vriendin en krijg toegang tot ons platform!

Yes, ik wil ook toegang tot de VA Sisterhood – Dé nummer 1 Community voor jou!

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter