My Journey So Far!

Wow, I’m very proud and honoured to be mentioned again as Top Coach in Breda in 2023 van Influence Digest!⁣⁣⁣⁣
Link naar het artikel:
“Everybody has a calling. And your real job in life is to figure out as soon as possible what that is, who you were meant to be, and to begin to honor that in the best way possible for yourself”. – Oprah Winfrey⁣⁣⁣⁣
Bedankt dat JIJ er bent! JIJ bent GOUD waard!⁣⁣⁣⁣
THANK YOU ❤️🙏🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
“Home is where MY heart is. Where I started, were I belong!”⁣⁣⁣⁣
Mijn hart heb ik altijd bij me, maar heb mij niet altijd thuis gevoeld. Ondernemen gaat niet altijd over rozen. Het is geen gemakkelijk pad wat ik heb gekozen en bewandel, ondanks alles ben ik erg dankbaar voor iedereen die een stukje met mij heeft meegelopen het afgelopen jaar en voor diegene die nog met mij meelopen en zijn gebleven dit jaar. ✨🙏🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Alle prachtige ambitieuze vrouwen die mij dit jaar zoveel verder hebben geholpen. Ik me thuis kon voelen in mezelf, in de liefde en in vriendschap.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
I DIDN’T BECOME AN ENTREPRENEUR ⁣⁣⁣
JUST SO THAT⁣ I CAN MAKE A LIVING.⁣⁣⁣⁣
I BECAME AN ENTREPRENEUR BECAUSE I WANTED ⁣⁣⁣
TO CREATE STUFF THAT MATTERS!⁣⁣⁣⁣


Dankjewel lieve Marloes Jacobs, deze ode is speciaal voor jou…Jij bent bijzonder! Je bent mijn Business Partner, mijn vriendin, mijn steun en toeverlaat in moeilijke momenten, je staat altijd voor mij klaar en samen komen we er wel! 💞


Dankjewel lieve Femke Verbeek Hoekstra, dat je mijn steun en toeverlaat bent in mijn leven, je mijn Business Buddy & Business Partner bent en ik mijn doelen, successen en dankbaarheid met jou kan delen “bijna” iedere dag. Dat je er altijd voor mij bent. Je mij denk ik best wel goed kent en mij kunt spiegelen als ik het even niet meer weet. ❤️


Dankjewel lieve Patricia Martherus, voor wie jij bent en hoe je mij helpt. Niet alleen als Business Partner, maar ook als vriendin waarmee ik alles kan delen. We helpen elkaar naar de volgende fase. ✨


Dankjewel lieve mama & papa Godelive & Ben dat ik altijd op jullie kon bouwen ook als ik eigenlijk vind dat ik het allemaal alleen moet doen. ❤️😘 Dankjewel dat jullie er zijn.


Dankjewel, lieve ambitieuze vrouwen met wie ik het afgelopen jaar mocht werken en/of connecten. Jullie zijn GOUD waard en schitteren op EIGEN WIJZE. Jullie maken mijn leven stuk voor stuk een beetje mooier! ✨
Dankjewel, als jij tot deze regel bent gekomen en ik je nog steeds kan boeien. Dankjewel dat jij er bent en op een of andere manier met mij verbonden bent. ✨
⁣⁣⁣
Dankjewel dat jij er bent en op een of andere manier met mij verbonden bent. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Liefs Cindy⁣
Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi 👋, Stel hier je vraag via whatsapp aan mij