Wat zorgt ervoor dat jij als vrouw succesvol bent?

Succesvol zijn als vrouw wat betekent dit nou eigenlijk?

Ondanks dat jij misschien denkt dat dit te maken heeft met een goede baan, een mooi huis of  een mooie auto hebben.

Succes gaat namelijk over hoe je anderen behandelt en hoe je zelf in het leven staat.

1. Je onderneemt actie, ook als je bang bent!
Moed heeft niets te maken met de afwezigheid van angst. We ervaren allemaal angst, maar succesvolle mensen ondernemen actie, zelfs als ze bang zijn.

Een succesvol persoon geeft niet snel op. Ze gaan door, ook als het moeilijk wordt.
Mensen die lef en moed hebben zijn een inspiratie voor anderen, omdat ze hen motiveren om actie te ondernemen voor dingen waar we misschien bang voor zijn.
Dus als je kunt zeggen dat je positieve acties onderneemt, zelfs als je bang bent, dan ben je zeker een succesvolle vrouw.

2. Je bent medelevend
Medelevend zijn is een kenmerk van een succesvolle vrouw. Compassie hebben is vriendelijkheid in actie.

Als je anderen pijn ziet lijden, en als je wilt handelen om hen te helpen de pijn te verlichten, dan ben je in mijn ogen waarschijnlijk een succesvolle vrouw.
Succesvolle en goede mensen zijn ook gevoelig voor de worstelingen en pijn van andere mensen, en daarom oordelen ze niet.
Iedereen gaat door zijn eigen persoonlijke strijd, en er is bijna altijd meer aan de hand met iemand dan wat op het eerste gezicht lijkt.

3. Je bent eerlijk en recht door zee
Dankzij de wildgroei aan Social Media is eerlijkheid tegenwoordig een zeldzame eigenschap. Mensen proberen altijd iets te zijn wat ze niet zijn.

Maar een succesvolle vrouw weet wie ze is en wat ze niet is. Ze spreekt de waarheid en niet wat ze denkt dat andere mensen willen horen.
Dit betekent ook dat succesvolle vrouwen consistent zijn in hun gedrag. Iedereen vindt ze leuk om de persoon die ze zijn. Omdat ze blijven wie ze zijn.
Dus als je niet gekunsteld bent en oprecht uitdrukt wat je echt denkt en voelt, ben je waarschijnlijk een succesvolle vrouw waar andere mensen naar luisteren voor advies.

4. Het maakt je niet meer uit wat anderen van je denken
Als we opgroeien, maken we ons vaak zorgen of andere mensen ons leuk vinden. Dat is natuurlijk natuurlijk.

Diep van binnen hebben we allemaal een wens om gezien en gehoord te worden en ergens bij te horen.

We veranderen hoe we ons kleden en hoe we praten om anderen te plezieren. Maar dat wordt vermoeiend.
Ze hebben hun eigen leven om zich zorgen over te maken!
Als je je tijd niet verspilt door je druk te maken over wat anderen van je denken, dan houd je genoeg energie over die veel mensen niet hebben.

5. Van je fouten en ervaringen leer je
We maken allemaal fouten. Dat is normaal. Maar als je van je fouten leert en ze niet herhaalt, dan ben je waarschijnlijk een succesvollere vrouw dan je denkt.

Leren van fouten en mislukkingen is tenslotte hoe je in de eerste plaats succesvol wordt.

We kennen allemaal mensen die te bang zijn om fouten te maken, omdat ze zich daardoor slecht over zichzelf voelen.
Maar de waarheid is dat fouten maken de enige manier is om vooruitgang te boeken. Elke succesvolle vrouw zal je vertellen dat ze zonder de fouten die ze tijdens hun reis hebben gemaakt, niet zouden zijn waar ze nu zijn. Dus als je het prettig vindt om fouten te maken, en je ziet fouten als een kans om te leren, dan ben je waarschijnlijk een succesvolle vrouw.

 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter