Wij zijn allemaal Powervrouwen!

Kracht is levensenergie, motivatie, potentie en het stroomt letterlijk door je heen. Zelf heb ik me heel lang niet krachtig gevoeld, maar ik was het wel. Ik wist het alleen niet! Ik voelde het niet, omdat ik me liet leiden door de meningen van anderen. De meningen van anderen waren voor mij zo belangrijk dat ik ze zelfs belangrijker vond dan dan de mijne. Wat ik diep van binnen voelde of al wist, moest eerst altijd door anderen bevestigd worden. Je kunt je vast wel voorstellen hoe vermoeiend dat is geweest. Want: hoeveel bevestiging je ook krijgt, het is nooit genoeg. Echte bevestiging komt van binnenuit. Voelen dat je krachtig bent, geeft meer zekerheid dan wat dan ook.

ANGST + MOED = KRACHT

Het opnemen voor een ander is kracht.

Jezelf kwetsbaar opstellen is kracht.

Durven liefhebben is kracht.

Kiezen voor jezelf is kracht.

Nee zeggen tegen iets wat je niet wilt is kracht.

Met volle overgave ja zeggen tegen dingen die je wel wilt is kracht.

Onzeker zijn en toch je droom achternagaan is kracht.

De confrontatie met iemand aangaan terwijl je het doodeng vind is kracht.

Goed voor jezelf zorgen is kracht.

Van jezelf houden is kracht.

Je grenzen aangeven is kracht.

Iets kunnen loslaten is kracht.

Verliefd kunnen worden is kracht.

Een kind op de wereld zetten is kracht.

Jezelf de kans geven om iets nieuws te leren is kracht.

Jezelf de kans geven om te falen is kracht.

In alle drukte nee zeggen en laat reageren op ontvangen berichten is kracht,

In een noodsituatie je mannetje staan is kracht.

Een toxische relatie verbreken is kracht.

Voor jezelf opkomen is kracht.

Het vermogen om dingen te bereiken die je wilt is kracht.

 

Posted in

Virtual Stars

Laat een reactie achter