Wie zijn Virtual Stars?

VIRTUAL STARS - CINDY

Cindy van Dommelen

DREAM, GROW & SHINE
Business, Content &
Marketing Strategy
Creative Business Coach
#1 ánders dan anderen.
Op eigen wijze!
Blikopener & Zandstorm Coach
VIRTUAL STARS - NOOR

Noortje Wijsman-Kaart

DREAM, GROW & SHINE
Creative Business Coach
#1 ánders dan anderen.
Op eigen wijze!
Blikopener & Zandstorm Coach

Enthousiast, sociaal en what you see is what you get.
Creatievelingen,  STAR coaches.
Wij kunnen intunen op de energie van anderen en wat zij nodig hebben.
We delen onze ideeën en gedachten en wij houden van ACTIE IN DE TAXI!

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

Jarenlang hebben we verschillende functies gehad in verschillende branches en hebben we anderen hun dromen helpen waarmaken. Doordat wij onszelf op een gegeven moment kwijtgeraakt waren, beseften we allebei het moet anders! Maar hoe anders en als wat? Terug naar de basis; Wie ben ik? Waar krijg ik energie van en waar word ik blij van? Wat wil ik? Wat is mijn eigen droom?

Het online ondernemen en specifiek het vak Virtual Assistant trok onze aandacht, waarin je zelf bepaalt waar, wanneer en met wie je werkt en welke werkzaamheden je aanbiedt! We dachten, dit is het!

Maar tijdens ons gezamenlijke VA-traject liepen we vast, omdat we de persoonlijke coaching en nazorg misten. Wij merkten dat er steeds meer Virtueel Assistants bijkomen op de markt en we vroegen ons af, hoe onderscheid je je dan van anderen? Daarbij vinden wij de term Virtual Assistant niet volstaan. En merkten wij dat (online) ondernemers graag met experts willen werken om hun bedrijf te laten groeien.

VIRTUAL STARS - KEUZES MAKEN
LOGO_VIRTUAL-STARS2019

Hierdoor waren wij gedreven om te investeren in onze persoonlijke ontwikkeling en kennis. Wij hadden zelf een hulpmiddel nodig om bij onze eigen wijsheid te komen. Wij gingen op reis om onze persoonlijkheid en unieke talenten te ontdekken. Het was ons duidelijk geworden dat doordat we zijn wie we zijn, altijd al een coachrol aannamen. Ideeën borrelden op en zo voelden wij steeds beter wat onze passie is. Dit bracht ons naar een nieuw pad. Onze droom bleek dichterbij dan we hadden gedacht.

Online ondernemen als VA trok onze aandacht, maar vooral het op eigen wijze ondernemen is in onze ogen écht de toekomst!

De opgedane kennis en onze eigen ervaringen heeft ons geïnspireerd tot het oprichten van Virtual Stars! Hoewel een Virtual Star ook VIRTUAL werkt en taken uit handen neemt net zoals een Virtual Assistant, gaat een STAR nog verder dan alleen de uitvoering. Ze blinkt uit in haar eigen expertise en onderneemt op eigen wijze! Een  manier die bij haar past en waar zij achter staat.

Wij geloven daarom dat Virtual Stars de toekomst zijn. Virtual Stars zijn goud waard voor andere ondernemers, omdat zij als STARS met hun expertise uitblinken en andere ondernemers nog meer laten stralen. En dat vanaf afstand, VIRTUAL dus!

Er liggen zoveel kansen in deze branche! Maar hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf online? Super belangrijk als je VIRTUAL werkt en JIJ je bedrijf bent. Maar ook spannend... Jezelf zijn en op eigen wijze ondernemen klinkt simpel, maar is helaas niet vanzelfsprekend.

Daarom willen wij jou helpen met het op het op eigen wijze vormgeven en runnen van jouw dream business door jou stap voor stap hierin te begeleiden en aan te moedigen. Wij bieden live business coaching middels de VIRTUAL STARS methode, zodat je je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak ontwikkelt. 

Omdat jezelf zijn en op eigen wijze ondernemen essentieel is in deze maatschappij en ook het fijnste werkt! Wij willen jou laten stralen, zodat het aanstekelijk werkt. Want echt, als je jezelf mag zijn in jouw bedrijf en in je kracht staat, dan straal je dat uit en dan trek je de juiste klanten aan!

Hoe fijn zou het zijn als je dus wel op eigen wijze gaat ondernemen, een manier die bij jou past en waar jij achter staat?

SHINE LIKE A STAR!

LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO!

VIRTUAL STARS - NOOR & CINDY

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Scroll naar top