Wil jij in 6 maanden jouw bedrijf

van A tot Z strategisch, praktisch, resultaatgericht & technisch ingericht hebben, zodat het écht 100% bij jou past?

 

Dan is mijn 1-op-1 Programma écht iets voor jou!

 

Je herkent dit misschien wel:

 • Je bent al een tijdje bezig met ondernemen, alleen loopt het nog niet helemaal zoals je voor ogen had. Voor je gevoel rommel je maar wat aan en ben je met je bedrijf nog steeds niet waar jij zou willen zijn.

 • Je beschikt over zoveel kennis in jouw vakgebied, maar het lijkt erop dat je doelgroep niet geïnteresseerd lijkt in wat je doet. Je snapt er niks van.  

 • Het bepalen van je ideale klant vind je moeilijk. Laat staan ze aanspreken. Je hebt geen passend aanbod wat naadloos aansluit bij de behoefte van je doelgroep en baalt dat je het niet verkocht krijgt.

 • Je bent regelmatig op je Social Media te vinden. Je post genoeg content, alleen slaat dit niet aan! Je haalt er weinig nieuwe volgers, klanten en omzet uit. Je begint te twijfelen en denkt “Ben ik wel goed genoeg”?

 • Je hebt geen (goede) weggever die jouw mailinglijst helpt om te groeien, omdat je geen idee hebt wat je zou kunnen delen.

 • Je schiet in de weerstand zodra je het woord "funnel" hoort. Want weer zo’n gratis E-book of Masterclass... werkt dit nog wel?

"Nothing will change until you change yourself – and then everything will change!"

Cindy

Hoe zou het voor je zijn als jij:

 • 100% laat zien wie je bent en wat je doet en je klanten aantrekt die écht bij je passen.

 • jouw doelen omzet in concrete acties en daarmee je bedrijf naar een hoger niveau weet te tillen.

 • een concrete opbouw van je aanbod hebt dat naadloos aansluit bij jouw ideale klant

 • meer overzicht en structuur hebt, omdat je een concreet strategisch plan hebt.

 • je Social Media kanalen en je mailinglijst dagelijks ziet groeien. Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • weet hoe je marketing kan inzetten door content te schrijven die bij jou past. Zodat klanten JOU weten te vinden!

 • Business Flow ervaart! Je bedrijf lekker loopt en groeit, zonder dat jij ontzettend veel tijd aan zaken kwijt bent?

 • weet dat klanten "vanzelf" naar je toe komen.

 • financiële zekerheid hebt, elke maand goed geld verdient en ondertussen ook geniet van het hele proces, tijd over houdt om lekker creatief bezig te zijn in je bedrijf en alleen maar doet waar jij plezier uit haalt? Want dat kan, doe ik ook!

IT'S YOUR TIME TO SHINE!

Icon_3 Shine Goud-Grijs

IT'S TIME TO GROW &
SHINE IN YOUR BUSINESS!

Waarom kiezen voor mijn 1-op-1 programma?

 • Geen one-size-fits-all strategie, maar écht wat 100% bij jou past!

  Jouw persoonlijke klantreis van A tot Z opgezet en technisch ingericht. 

 • (Online) Business Strategie. Dit gaat verder dan "Business Coaching" en vind je nergens anders terug.

  Jij wéét de "WAT", de "HOE" en met "WIE". 

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding door mij (Cindy)

  om jou als dé expert een bloeiende business te gunnen!

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

Lees hieronder de ervaringen van de klanten die je voorgingen:

277752541_4982241255192495_5108114428000531335_n
Marleen Bennink
Happy Life Coaching & Hypnotherapie

“Ik had al een online programma gevolgd bij een andere coach en ik liep totaal vast...Ik kwam niet verder, doordat er geen contactmomenten waren, het was een online programma en ik blokkeerde op de techniek. Ik ben ontzettend dankbaar dat Cindy op mijn pad kwam. Het 1-op-1 programma aanbod Boost Your Business kwam als geroepen, dit kon ik goed gebruiken. Ze heeft naar mijn Business Concept gekeken en we hebben samen mijn aanbod aangescherpt. Ik heb mijn aanbod nu helder en duidelijk in een porductpiramide staan. Dit is zo ontzettend fijn, en geeft structuur in mijn bedrijf! Elke 2 weken een 1-op-1 coachcall zorgde ervoor dat ik een stok achter de deur had, de lessen van het programma volgde en de opdrachten uitwerkte. Ik kwam letterlijk in de flow en werkte aan mijn bedrijf. Cindy helpt je met praktische kant-en-klare stappenplannen, templates en lay-outs voor je website, e-mailmarketingsysteem, Facebook & Instagram. Ze heeft zelfs een Social Media Toolkit met contentvoorbeelden die je groei versnellen en tijd opleveren. Cindy heeft mij ook stap voor stap geholpen met de techniek. Ik leerde ondernemen vanuit wie ik (echt) ben! Een manier van ondernemen en verkopen zonder mezelf te verliezen, het kan echt!"

Wat zijn de voordelen van (Online) Business kennis:

    • In 6 maanden een persoonlijke strategische klantreis van A tot Z.
    • Je stippelt de klantreis 👣 route uit, die een klant aflegt om daadwerkelijk een dienst of product te kopen. Geen one-size-fits-all, maar écht wat 100% bij jou past!
    • Claim je Expertpositie! Je weet wat jou uniek maakt en waarom een klant voor JOU zou moeten kiezen. En hiermee onderscheid je je in de markt.
    • Je ambassadeurs als persoonlijke "leadmachine." Wanneer je like, know, and trust toepast, ontstaat er magie! Hiermee trek jij continu nieuwe klanten aan.
    • Zet je eigen aanbod of een (Online) Programma strategisch en succesvol in de markt.
    • Een concreet en praktisch stappenplan die afgestemd is op jouw wensen en doelen. Ik help je persoonlijk en stap voor stap met het creatieve én technische proces. Zodat je precies weet wat je moet doen en het je heel veel tijd bespaart, omdat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken.
image00006

Are you ready to Grow & Shine in your Business?

Al mijn kennis, ervaring en expertise van de afgelopen jaren
leer ik JOU tijdens dit programma!

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

IT'S YOUR TIME TO SHINE!

Welkom bij mijn 1-op-1 Business Programma

Mijn 6 maanden 1-op-1 Business Programma leer ik jou Strategie te combineren met leiderschap, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart. 

Je wordt persoonlijk een-op-een door mij begeleid. De kennis, ervaring & Expertise(s) die ik de afgelopen jaren heb opgedaan leer jij tijdens mijn programma, zodat jij de volgende groeistap kunt maken met een strategisch business plan. Niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. Zakelijk succes valt of staat met persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je de complete puzzel voor (Online) Ondernemen legt. Dit maakt mijn programma ook uniek en ánders dan anderen. Op eigen wijze! Een hoge kwaliteit leveren en persoonlijk betrokken zijn staat 100% voorop. Jij staat op nummer 1!

En weet je wat? Je hoeft het niet alleen te doen. Je krijgt steun van mij, iemand die jou de ruimte biedt, in je gelooft en je de mogelijkheid laat zien dat dit ook voor jou beschikbaar is. Iemand die dit pad al heeft bewandeld en die jou bij elke stap succesvol ondersteunt.

Judith
Judith van der Heijden
Youdith Virtual Support

"Van Cindy heb ik geleerd dat ik helemaal op mezelf mag vertrouwen en mijn eigen koers mag varen. Met de juiste peptalks weet ze mij weer in beweging te brengen."

Cindy is een top vrouw die jou heel graag verder helpt."

Chantal van Mook
Chantal van Mook
Just No Worries!

"Ik liep vast en wilde verandering. Je komt er dan achter dat je niet de enige bent, die het (soms) even niet weet. Samen sta je sterk!"

Het Geheim zit hem in...

Praktisch, Strategisch & Resultaatgericht!

"Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!"

Al mijn kennis & expertise wat ik geleerd heb pas ik namelijk ook toe in mijn eigen bedrijf. Er is namelijk een groot verschil tussen iets weten en iets toepassen in de praktijk. Daarom pas je wat je leert direct toe in je eigen bedrijf,
zodat je direct nieuwe klanten aantrekt en je omzet vergroot.

"When you start using your personality to serve the greater calling that your soul came here for -
nobody can touch you. Because that is what authentic power is."

Oprah Winfrey

Wie is Cindy van Dommelen?

"Ik ben een creatieveling, #1 ánders dan anderen. Op eigen wijze!”

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist dat ik veel meer in mijn mars had dan dat er uitkwam. Ik wist dat ik andere mensen kon helpen, omdat ik de kern van een verhaal, vraagstuk of probleem van een persoon snel kon doorgronden. Maar ik wist alleen niet hoe.

Ik startte als Virtual Assistant en groeide al snel door naar een Technische Virtual Assistant. Daarna groeide ik door naar Online Business Expert. Een strategische partner die zowel voor zichzelf als voor haar opdrachtgevers het maximale eruit wil halen. Dit is waar klanten enorm behoeften aan hadden.

Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij! Toch zei iets in mij dat ik meer wilde. Al van kinds af aan voelde ik een vuurtje branden 🔥 dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen. De wereld veranderen en een klein beetje mooier maken!

Als kind niet gezien en gehoord, de vreemde eend in de bijt, van People Pleaser naar mezelf volledig verliezen. Ik werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als creatieveling & (Online) Business Expert. Ik moest enorm uit mijn comfortzone. Ook al was dat súper eng. Van eigenwijs naar ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Deze stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit en te nimmer aan je eigen top van je kunnen zit. Je kunt altijd nog een stapje verder groeien.

En bij die stappen help ik je. Zodat jij een vrouw wordt die zakelijk én persoonlijk sterk in haar schoenen staat. Ik weet uit eigen ervaring als je wil groeien met jouw bedrijf er altijd een stukje persoonlijke groei nodig is om te stralen als een ster. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen er nodig zijn voor jou die leiden tot succes. Er is géén one-size-fits-all strategie. En gelukkig maar! Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en dat gericht is op het behalen van resultaten.

Mijn missie is….
Dat jij ontdekt wie je bent en wat jouw unieke talenten zijn. Er alles uithaalt wat erin zit! Dat je je nergens iets van aantrekt, wat anderen van je vinden of over je denken, maar doen waar jij gelukkig van wordt en niet zoals het “hoort”!

Mijn innerlijk vuurtje 🔥 brand…om jou te helpen, want ik weet zeker dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont, die geef ik je graag. Gegarandeerd! 

image00013

Dit is wat het jou oplevert:

 • Het fundament van je business staat als een huis en zakt niet als een kaartenhuis in elkaar.

 • Je hebt een aanbod die naadloos aansluit bij je ideale klant, zodat je nieuwe potentiële klanten omtovert tot betalende klanten.

 • Je hebt een waanzinnige weggever, waarmee jij de verbinding aangaat met je doelgroep en je mailinglijst dagelijks laat groeien.

 • Je krijgt een kant-en-klaar E-book Template voor je weggever die je direct in jouw Canva account kan gebruiken wat jou een hoop werk scheelt.

 • Je krijgt een kant-en-klare funnel voor je weggever die jij direct in jouw eigen MailBlue/Active Campaign kan implementeren wat jou tijd oplevert en heel veel frustratie scheelt.

 • Je weet hoe je marketing kan inzetten door content te schrijven die bij jou past. Zodat klanten JOU weten te vinden!

 • MailBlue/Active Campaign (E-mailmarketing software) heeft geen geheimen meer voor jou!

 • Je ontdekt hoe je een goed converterende Salespagina maakt, zodat jouw bezoeker binnen enkele seconden weet wat jouw aanbod inhoud en wat ze kunnen krijgen in ruil voor hun geld. 

 • Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • Je hebt zelfvertrouwen dat je de dingen nu écht zelf kan! En je dacht dat je nooit zou zeggen: "Ik wist niet dat ik dit kon en het nog leuk zou vinden óók!"

Dit Coach Traject is geschikt voor jou als...

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je de beslissing hebt genomen in actie te komen én gaat voor kwaliteit, zichtbaarheid met oog voor de klant en haar eigen flow! 

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je inziet dat het opbouwen van een klantrelatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je weet dat (Online) Marketing té belangrijk is om te blijven schieten met losse flodders, zonder een concreet plan van aanpak die je geen concreet resultaat oplevert, je geen nieuwe klanten krijgt en je je omzet nooit zal verdubbelen. 

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt.

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je staat te trappelen om écht impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je wilt een succesvol bedrijf runnen, leiderschap tonen en meer verantwoordelijkheid nemen voor voor je eigen groei en succes, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart. 

Alle voordelen voor jou op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support: voor al je vragen en feedback.

 • Onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen.

 • Toegang tot de Exclusieve besloten Facebook Community. Ik sta gedurende het programma actief voor je klaar. Je kunt hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen en elkaar inspireren en/of helpen.

 • Ik ben je stok achter de deur. Kortom: je persoonlijke Cheerleader

 • Praktische kant-en-klare stappenplan | methodes | formules, templates en lay-outs die je groei versnellen en tijd opleveren.

 • BONUS: Toegang tot de Virtual Stars Academy (t.w.v. meer dan € 10.000,-)

Hoe ziet dit traject
van A tot Z er praktisch uit?

 • Praktische Strategische Kick-Off

  In deze online Kick-Off sessie van (90 min) schetsen we samen een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend stappenplan kunnen samenstellen.

 • 6 maanden Persoonlijke begeleiding & Coaching

  Na de Kick-Off sessie hebben we 8 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (90 min).
  Je krijgt alle ruimte en tijd voor tussentijdse implementatie. Ik zorg dat je de juiste focus hebt, we bespreken de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken
  .

 • Accountable

  Elke week hebben we een Check-in om te kijken hoe het met je gaat en waar je staat.

 • WhatsApp Support

  Tussen de coach sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur! Dit wordt als zéér waardevol ervaren door eerdere deelnemers van dit traject. 

 • Onbeperkt Feedback

  "Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Kennis is pas waardevol als je dit ook TOEPAST. Simpelweg door het te DOEN. Hoe fijn zou het dan zijn als je daar meteen feedback op krijgt? Dus stuur me je ideeën en uitwerkingen op en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart.

 • Support After Traject

  Je krijgt één maand na de laatste coach sessie de mogelijkheid om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen over de implementaties waar je aan werkt. Ik laat je namelijk niet direct vallen na het einde van het traject. We sluiten het traject af met een Feedback-call.

BONUS*****
Lifetime toegang tot de Academy inclusief updates en nieuwe modules.

Cindy, wat is de investering?

Wil jij met mij samenwerken?
Dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Bij een wederzijdse klik zeg ik: Jump into the unknown!

Originele prijs €4997,-

👉Investering nu tijdelijk slechts...€ 3.997,-

Of

6 x € 675,-

Of

12 x € 350,-

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de annuleringsvoorwaarden van Virtual Stars.

* Betaling 1e termijn bij start van het traject daarna
termijnbetaling maandelijks op de dag van inschrijving.

Veelgestelde Vragen

Direct starten?

Zijn al je vragen beantwoord? Heb je al jouw excuses overboord gegooid?
Wil jij echt in jezelf investeren, qua tijd, energie en geld?
Klaar om meer vrijheid, overvloed en plezier in je leven te verwelkomen?
Dan nodig ik je bij deze van harte uit voor mijn 1-op-1 Programma.

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

IT'S YOUR TIME TO SHINE!