VIRTUAL STARS - CINDY

My Journey began with a choice to get up step out and live fully!

Cindy van Dommelen

Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE? Deze vragen stelden 2 collega docenten mij tijdens een training. Ze omschreven mij als een PITBULL, die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat tot het goed is. Een loyaal persoon die voor heel de wereld klaar stond en daar nooit waardering voor kreeg. Daarbij ging ik altijd over mijn eigen grenzen heen. Een TE groot verantwoordelijkheidsgevoel. NEE zeggen kende ik niet! Ze sloegen de spijker op z’n kop!

Door de jaren heen heb ik me aangepast aan situaties, mensen in mijn omgeving, situaties die je meemaakt in je leven. Hierdoor had ik me zoveel aangepast aan mijn omgeving dat ik eigenlijk vergat wie ik ben als persoon en mijn eigen waarden en normen. Ik wilde voldoen aan de normen en waarden van de bedrijven, maar liep daarop vast. Het paste eigenlijk niet 100% bij me. Daarbij kwam ik op voor mezelf en voor mijn collega’s als het ging om gelijke rechten van vrouwen en mannen. Dit werd in de praktijk niet geaccepteerd met veel ongewenst gedrag, pesten en (psychische) intimidatie tot gevolg.

De vragen Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE?  bleven in mijn hoofd. Op een gegeven moment kon ik niet meer verder en bereikte ik het punt waarop ik besloot dat wat ik heb meegemaakt in mijn leven, mijn leven niet meer laat bepalen. Daar is het leven te kort voor... Ik besloot voor het eerst in mijn leven om ECHT voor mezelf te kiezen.

“Step out of the history that is holding you back. Step into the new story you are willing to create.”- OPRAH WINFREY

Met al de informatie op zak van de afgelopen jaren en de testen waaruit elke keer dezelfde resultaten kwamen, werd het mij duidelijk dat ik hier toch echt wat aan moest gaan doen. Maar wat?

Ik wilde een betere werk/privé balans, en leuk werk waar ik voldoening uithaal en meer waardering. Het vak van VIRTUAL ASSISTANT trok m’n aandacht waarin ik zelf kan bepalen waar, wanneer, welke werkzaamheden en met wie ik wilde werken. Ik besloot te investeren in persoonlijke ontwikkeling (coaching) en in websupport kennis. Want ja, als ik ergens voor ga dan bijt ik me erin vast?. Ik leerde mijn eigen waarden en normen weer kennen en mijn NEE te gebruiken.

Tijdens mijn coach-traject kwam ik er door mijn EIGEN WIJSHEID achter dat ik naast mijn werkzaamheden als VIRTUAL/WEB ASSISTANT van nature coaching-skills bezit en die meer wil gaan gebruiken.

Tijdens het VA-traject leerde ik Noor kennen en vanaf moment 1 hadden we een klik. We deelden onze ideeën en PASSIE over het COACHEN van onderneemSTERS. En zo is VIRTUAL STARS ontstaan.

SHINE LIKE A STAR!

En dat gun ik jou ook!

Daar wil ik je graag bij helpen!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Scroll naar top