My Journey began with a choice to get up step out and live fully!

Cindy van Dommelen

Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE? Deze vragen stelden 2 collega docenten mij tijdens een training. Ze omschreven mij als een PITBULL, die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat tot het goed is. Een loyaal persoon die voor heel de wereld klaar stond en daar nooit waardering voor kreeg. Daarbij ging ik altijd over mijn eigen grenzen heen. Een TE groot verantwoordelijkheidsgevoel. NEE zeggen kende ik niet! Ze sloegen de spijker op z’n kop!

Door de jaren heen heb ik me aangepast aan situaties, mensen in mijn omgeving, situaties die je meemaakt in je leven. Hierdoor had ik me zoveel aangepast aan mijn omgeving dat ik eigenlijk vergat wie ik ben als persoon en mijn eigen waarden en normen. Ik wilde voldoen aan de normen en waarden van de bedrijven, maar liep daarop vast. Het paste eigenlijk niet 100% bij me. Daarbij kwam ik op voor mezelf en voor mijn collega’s als het ging om gelijke rechten van vrouwen en mannen. Dit werd in de praktijk niet geaccepteerd met veel ongewenst gedrag, pesten en (psychische) intimidatie tot gevolg.

De vragen Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE?  bleven in mijn hoofd. Op een gegeven moment kon ik niet meer verder en bereikte ik het punt waarop ik besloot dat wat ik heb meegemaakt in mijn leven, mijn leven niet meer laat bepalen. Daar is het leven te kort voor... Ik besloot voor het eerst in mijn leven om ECHT voor mezelf te kiezen.

“Step out of the history that is holding you back. Step into the new story you are willing to create.”- OPRAH WINFREY

Met al de informatie op zak van de afgelopen jaren en de testen waaruit elke keer dezelfde resultaten kwamen, werd het mij duidelijk dat ik hier toch echt wat aan moest gaan doen. Maar wat?

Ik wilde een betere werk/privé balans, en leuk werk waar ik voldoening uithaal en meer waardering. Het vak van Virtual Assistant trok m’n aandacht waarin ik zelf kan bepalen waar, wanneer, welke werkzaamheden en met wie ik wilde werken. Ik besloot te investeren in persoonlijke ontwikkeling (coaching) en in websupport kennis. Want ja, als ik ergens voor ga dan bijt ik me erin vast? Ik leerde mijn eigen waarden en normen weer kennen en mijn NEE te gebruiken.

Tijdens mijn coach-traject kwam ik erachter dat ik van nature coaching-skills bezit.

Jarenlang heb ik verschillende functies gehad in verschillende branches en heb ik anderen hun dromen helpen waarmaken.
Door een pittige periode meegemaakt te hebben (van geven-geven), besefte ik HET MOET ANDERS! Maar hoe anders en als wat? Terug naar de basis; wie ben IK?
Waar krijg IK energie van en waar word IK blij van?
Wat is MIJN eigen droom?

SHINE LIKE A STAR!

En dat gun ik jou ook!

Daar wil ik je graag bij helpen!

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

Hierdoor was ik gedreven om te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en kennis. Ik had een hulpmiddel nodig om bij mijn innerlijke wijsheid te komen. Ik ging op reis en door mijn innerlijke wijsheid terug te vinden, werd duidelijk dat doordat ik ben wie ik ben, altijd al (on)gevraagd advies gaf en ideeën deelde, wat gewaardeerd werd. Ideeën borrelden op en zo voelde ik steeds beter wat mijn passie is. Dit bracht mij naar een nieuw pad. Mijn droom bleek dichterbij dan ik had gedacht.

Het online ondernemen trok mijn aandacht en vooral het op eigen wijze (online) ondernemen is in mijn ogen écht de toekomst!

Jouw eigen Look & Feel inzetten, zodat jij zichtbaar wordt.
Gezien en gehoord worden op een manier die bij jou past.

Als een spons slurpte ik al deze kennis op en vertaalde al mijn inzichten naar de STAR-methode. Met al mijn kennis en ervaring heb ik Virtual Stars opgericht, omdat ik weet dat er meer ambitieuze vrouwen zijn die vastlopen en richting kunnen gebruiken.

ShineMoments_2019-38

BE - AND SHINE LIKE - A STAR!

LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO

image00010

Hi, ik ben Cindy

en ik help je graag...

Sinds 2018 help ik Coaches, Trainers, Kennisondernemers en Virtual Assistants een succesvolle Business te STARten en het uitbouwen van hun bedrijf. Ik help ze om hun ideeën om te zetten naar een commercieel concept en te werken vanuit een goede strategie.
Meer klanten, een beter aanbod en groeien. Kortom hun bedrijf naar een hoger niveau tillen! Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn! Jij neemt zelf de regie voor het succes van jouw bedrijf. Ook als het leven er tussendoor komt.

Het geheim van mijn succes?
Ik (her)ontdekte mezelf, leerde keuzes maken, waarbij ik mezelf op 1 leerde zetten! Ik creëerde mijn eigen stijl. Ik ging van dromen, denken naar durven en doen! ACTIE IN DE TAXI, waarbij ik online zichtbaar werd, uitdagingen als kansen zag en creëerde een STAR-aanbod, overwon mijn angsten, ik ging weer in mezelf geloven met vallen en opstaan! I DID IT! En creëerde een positieve (geld)mindset! Niet geheel onbelangrijk!

EN dat allemaal op mijn eigen wijze! Vervolgens evalueerde ik en stuurde ik bij waar nodig; dat is een continu proces.

Onderneemsters vragen mij meestal om hen te helpen met 1 specifiek onderdeel. Een huis staat ook niet gelijk, dit is gebouwd steen voor steen. Zo werkt dit ook in je bedrijf. Jouw bedrijfsstructuur is de basis voor je bedrijf.

Om te groeien met jouw bedrijf is het nodig dat je jezelf laat zien. Er is een duidelijke route nodig waarin je van kijkers, volgers maakt en van volgers klanten maakt. Dit doe je door helder te communiceren, te kiezen voor de juiste doelgroep, een goede opbouw van je aanbod en de juiste boodschap die resultaat oplevert.