fbpx

My Journey began with a choice to get up step out and live fully!

Cindy van Dommelen

Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE? Deze vragen stelden 2 collega docenten mij tijdens een training. Ze omschreven mij als een PITBULL, die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat tot het goed is. Een loyaal persoon die voor heel de wereld klaar stond en daar nooit waardering voor kreeg. Daarbij ging ik altijd over mijn eigen grenzen heen. Een TE groot verantwoordelijkheidsgevoel. NEE zeggen kende ik niet! Ze sloegen de spijker op z’n kop!

Door de jaren heen heb ik me aangepast aan situaties, mensen in mijn omgeving, situaties die je meemaakt in je leven. Hierdoor had ik me zoveel aangepast aan mijn omgeving dat ik eigenlijk vergat wie ik ben als persoon en mijn eigen waarden en normen. Ik wilde voldoen aan de normen en waarden van de bedrijven, maar liep daarop vast. Het paste eigenlijk niet 100% bij me. Daarbij kwam ik op voor mezelf en voor mijn collega’s als het ging om gelijke rechten van vrouwen en mannen. Dit werd in de praktijk niet geaccepteerd met veel ongewenst gedrag, pesten en (psychische) intimidatie tot gevolg.

De vragen Waar zijn jouw waarden en normen? En waar is jouw NEE?  bleven in mijn hoofd. Op een gegeven moment kon ik niet meer verder en bereikte ik het punt waarop ik besloot dat wat ik heb meegemaakt in mijn leven, mijn leven niet meer laat bepalen. Daar is het leven te kort voor... Ik besloot voor het eerst in mijn leven om ECHT voor mezelf te kiezen.

“Step out of the history that is holding you back. Step into the new story you are willing to create.”- OPRAH WINFREY

Met al de informatie op zak van de afgelopen jaren en de testen waaruit elke keer dezelfde resultaten kwamen, werd het mij duidelijk dat ik hier toch echt wat aan moest gaan doen. Maar wat?

Ik wilde een betere werk/privé balans, en leuk werk waar ik voldoening uithaal en meer waardering. Het vak van VIRTUAL ASSISTANT trok m’n aandacht waarin ik zelf kan bepalen waar, wanneer, welke werkzaamheden en met wie ik wilde werken. Ik besloot te investeren in persoonlijke ontwikkeling (coaching) en in websupport kennis. Want ja, als ik ergens voor ga dan bijt ik me erin vast? Ik leerde mijn eigen waarden en normen weer kennen en mijn NEE te gebruiken.

Tijdens mijn coach-traject kwam ik er door mijn EIGEN WIJSHEID achter dat ik naast mijn werkzaamheden als VIRTUAL/WEB ASSISTANT van nature coaching-skills bezit en die meer wil gaan gebruiken.

Jarenlang heb ik verschillende functies gehad in verschillende branches en heb ik anderen hun dromen helpen waarmaken.
Door een pittige periode meegemaakt te hebben (van geven-geven), besefte ik HET MOET ANDERS! Maar hoe anders en als wat? Terug naar de basis; wie ben IK?
Waar krijg IK energie van en waar word IK blij van?
Wat is MIJN eigen droom?

SHINE LIKE A STAR!

En dat gun ik jou ook!

Daar wil ik je graag bij helpen!

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

Hierdoor was ik gedreven om te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en kennis. Ik had een hulpmiddel nodig om bij mijn eigen wijsheid te komen. Ik ging op reis en door mijn eigen wijsheid terug te vinden, werd duidelijk dat doordat ik ben wie ik ben, altijd al (on)gevraagd advies gaf en ideeën deelde, wat gewaardeerd werd. Ideeën borrelden op en zo voelde ik steeds beter wat mijn passie is. Dit bracht mij naar een nieuw pad. Mijn droom bleek dichterbij dan ik had gedacht.

Het op EIGEN WIJZE (online) ondernemen is in mijn ogen écht de toekomst!
Dat heeft mij geïnspireerd tot het oprichten van VIRTUAL STARS!

Omdat jezelf zijn in je bedrijf het fijnste werkt!

Hoe fijn zou het zijn als je gaat ondernemen op een manier die bij jou past
en waar jij achter staat.

Shine Moments

BE - AND SHINE LIKE - A STAR!

LEAVE A SPARKLE WHEREVER YOU GO

Cindy

Er liggen zoveel kansen in deze branche! Maar hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf online? Super belangrijk als je VIRTUAL werkt en JIJ je bedrijf bent. Maar ook spannend...

Op EIGEN WIJZE ondernemen en jezelf zijn klinkt simpel, maar is helaas niet vanzelfsprekend voor velen.

Daarom wil ik JOU helpen met jouw BUSINESS door jou stap voor stap hierin te begeleiden en aan te moedigen.

Ik geloof dat jezelf zijn en op eigen wijze ondernemen essentieel is in deze maatschappij en ook het fijnste werkt!

Op eigen wijze en vanuit PASSIE ondernemen, daar geloof ik in.

Vrijheid om écht te laten zien wie je bent.

Scroll naar top