Content Creatie

E-MAGAZINE

"Ik geloof in de kracht van een authentiek, inhoudelijk overtuigend verhaal als basis voor alle communicatie.
Een verhaal dat verbindt, inspireert en mensen in beweging brengt."

Cindy

Ontvang mijn Content Creatie E-magazine gratis

Content Creatie E-Magazine

Weet je niet waar je moet beginnen of hoe je aan leuke ideeën voor Social Media komt? Download dan mij Content Creatie E-Magazine en ontdek:

  • Meer dan 100 inspirerende content ideeën voor Facebook & Instagram.
  • 5 tips om unieke content te creëren
    zodat je écht opvalt als onderneemster.
  • 5 tips om jezelf als merk zichtbaar te maken.
  • Tips & Tricks inclusief praktische eigen voorbeelden.

Dreams are like Stars

You may never touch them but if you follow them...

they will lead you to your Destiny!

image00006
Virtual Stars - ánders dan anderen. Op eigen wijze!

 

Hoi, Ik ben Cindy

Sinds 2018 help ik ambitieuze vrouwen in Nederland en België hoe zij meer uit Storytelling kunnen halen.

Wanneer je JOUW verhaal vertelt...en daarmee bedoel ik niet waar je bent opgegroeid, naar school bent gegaan, je eerste baan hebt gekregen, enz.

Maar wat is jouw échte verhaal? Welk pad heb jij gelopen? Welke keuzes heb jij gemaakt? En waarom? Welke lessen heb je hieruit geleerd? Waar heeft het jou allemaal gebracht? Dit zijn de belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen?

Onderneemsters hebben geen idee wat hun verhaal is. Of ze denken dat ze geen verhaal hebben. Ze hebben geen "Burn-out etc. gehad en als je dat niet hebt gehad dan heb je geen Personal Story. En als ze wel iets te vertellen hebben dan denken ze: "Wie zit er nu op mijn verhaal te wachten?"

Mijn doel is jou te helpen om zichtbaar te zijn.
Inspirerenadviseren en motiveren om jouw eigen Look & Feel in te zetten!⁣
Gezien en gehoord worden op een manier die bij jou past!⁣
Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Het maakt hierbij niet uit of je wilt STARten met Content Marketing of dat je al een tijdje bezig bent maar je wilt groeien en meer resultaat halen.

Niets maakt mij gelukkiger dan de resultaten die ik van deze onderneemsters terug krijg. Ik weet precies wat wel en niet werkt en welke stappen nodig zijn om je doel te behalen en ervoor te zorgen dat jouw Business niet alleen tijd (en geld) kost maar dat het je ook daadwerkelijk resultaat oplevert.