Je herkent dit misschien wel:

 • "Geen idee waar ik moet beginnen"

 • "Ideale klant, heb ik niet? Ik ben er voor iedereen!"

 • "Wie is mijn ideale klant? Waar vind ik die?"

 • "Pijn en verlangen van mijn klant, waar heb je het over?"

 • "Ik heb 1001 ideeën, maar krijg het niet concreet uitgewerkt." #overwelm #uitstelgedrag

 • "Doelen stellen, hoe doe ik dat?"

 • "Omzetdoel bepalen, hoe dan?"

 • "Productopbouw/Product Piramide, nog nooit van gehoord."

 • "Weggever werkt dit nog wel?"

 • "Ik ben niet creatief of technisch genoeg, dus ik begin er maar niet aan - veel te ingewikkeld voor mij!"

Je bent écht

NIET DE ENIGE!

Hoe zou het voor je zijn als jij...

 • ... je droombedrijf kan finetunen en opschalen.

 • ️ ... je alleen met de allerleukste klanten kan werken, die met liefde hun portemonnee voor je trekken.

 • ... juist meer mensen kunt helpen, door slimmer in plaats van harder te werken.

 • ... jezelf een systeem gunt dat vóór je MAG werken, zonder continue te leuren om klanten of teveel (vrije)tijd te verliezen.

 • ... geen geldstress meer ervaart, maar juist zeker bent van een "steady" inkomen, elke maand opnieuw.

 • .. meer vrijheid ervaart, zodat je leuke dingen voor jezelf of je gezin kan ondernemen, zonder je schuldig te voelen.

Jouw energie is dé gouden troef

in je bedrijf en werkt als een klantmagneet.

- Cindy -

Dit is wat anderen over mij en mijn werkwijze zeggen...

Zij gingen je voor!

24784
Marloes Flos - van Boven
Eigenzinnige Gezinscoach

"Er ging een wereld voor me open! Het programma Foundation - Geef je bedrijf de beste fundering voor succes is precies wat ik ervan verwacht en wat ik nodig heb. Er zit een product piramide bij waarin je heel helder, duidelijk en concreet de opbouw voor je aanbod in kan zetten. Ik had meteen een goede logische opbouw en structuur voor mijn bedrijf. Echt een pluim voor Cindy 🤗. Ik ben een beelddenker en dan vind ik uitleg met beeld en plaatjes heel erg fijn."

Marleen Bennink
Happy Life Coaching & Hypnotherapie

“Cindy en haar programma Foundation - Geef je bedrijf de beste fundering voor succes is zo ontzettend waardevol. Ze heeft met mij samen gekeken naar mijn Business Concept en we hebben samen mijn aanbod aangescherpt, en nu heb ik dit helder en duidelijk in een productpiramide staan. Dit is zo ontzettend fijn, en geeft overzicht en structuur in mijn bedrijf. Ik kwam er zo achter wat er nog mist in mijn aanbod en waar nog aanvulling of opvolging nodig was.”

277752541_4982241255192495_5108114428000531335_n
277752541_4982241255192495_5108114428000531335_n
Marleen Bennink
Happy Life Coaching & Hypnotherapie

“Cindy en haar programma Foundation - Geef je bedrijf de beste fundering voor succes is zo ontzettend waardevol. Ze heeft met mij samen gekeken naar mijn Business Concept en we hebben samen mijn aanbod aangescherpt, en nu heb ik dit helder en duidelijk in een productpiramide staan. Dit is zo ontzettend fijn, en geeft overzicht en structuur in mijn bedrijf. Ik kwam er zo achter wat er nog mist in mijn aanbod en waar nog aanvulling of opvolging nodig was.”

Foundation - Geef je bedrijf de beste fundering voor succes bestaat uit 5 modules:

5 coaching modules eerlijk kijken naar HOE jij het wilt
vol Tips, Tricks en Tools voor jouw business.

Module #1
Wat maakt jou uniek?

| Waar sta jij voor | Wat is jouw stijl |
| Wat is jouw eigen wijze |

In deze module sta JIJ centraal, want JIJ bent je bedrijf. JIJ vormt de basis de kern en eigenlijk "alles" van jouw bedrijf. We gaan kijken wat jou uniek maakt en waarom een klant voor JOU zou moeten kiezen.

Module #2
Dromen & Doelen

| Welke dromen heb ik? | Hoe stel je doelen? |

Jouw ideeën omzetten in concrete doelen en plannen. Jij gaat van dromen naar doelen en een plan. En dan is het jouw tijd om in actie te komen! Let's do it!

Module #3
Ideale Klant

| Durven kiezen voor jouw ideale klant! |

Je gaat eerlijk kijken naar jouw ideale klant. Jouw ideale klant kan per product/dienst verschillend zijn. Je gaat proberen om in de huid van jouw ideale klant te "kruipen", om hem/haar uiteindelijk op de juiste manier te kunnen benaderen.

Module #4
Opbouw Aanbod & Weggevers

| Hoe bouw je nou je aanbod op? |
| STAPPENPLAN | METHODE | FORMULE

Je gaat jouw ideeën omzetten in een concept of concepten (opbouw aanbod). Je kunt deze natuurlijk opbouwen zoals jij dat wilt. Ik noem verschillende voorbeelden van offline en online concepten. Maak hiervan een opbouw die voor jou werkt en creëer jouw unieke concept. In 2 Masterclasses leg ik je uit hoe je jouw Business Concept opbouwt en welke weggevers je daarbij uit kunt werken.

Module #5
Moneyflow & Mindset

| Bereken je Businessplan | Hoe bereken je je omzet? |
| Hoe realiseer ik mijn omzetdoelstelling? |

Inzicht in je financiën: Wat wil jij graag verdienen? En welke omzet heb jij nodig per maand? Bereken je businessplan en stel jouw omzetdoel vast!

Foundation
Geef je bedrijf de beste fundering voor succes!

Originele prijs €297,-

Online Programma
4 weken (en als je wilt zelfs in 2 weken)
alle modules met video's en werkboeken
vol tips & opdrachten die je terug kunt vinden in de Academy

*

Community
Een besloten community waar je 24/7 vragen kunt stellen
en in contact komt met andere gelijkgestemde onderneemsters

*

Iedere maand een Coachcall

1x per maand een Coachcall waar ik persoonlijk met jou meedenk over jouw unieke Business Concept. Ik kijk waar je staat en help je verder op weg.

*

BONUS*****

 

Lifetime toegang inclusief updates en nieuwe modules.

 

Cindy, wat is de investering?

 

👉Investering nu tijdelijk slechts...

 

€ 97,-

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW.