VIRTUAL STARS - NOOR

Het is zo belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt...
en waar je energie van krijgt!

Noortje Wijsman-Kaart

Waar krijg je energie van EN wat kost je energie? Deze vragen stelde de dokter mij toen ik vertelde dat ik mezelf he-le-maal kwijt was en mezelf niet meer herkende.
Het woord werk in miniletters EN WERK in koeienletters flitsten in mijn hoofd voorbij.
Een burn-out? Nee toch, zoveel werk ik niet.. en ik maak niet meer zulke lange dagen..

Maar ja.. jarenlang keihard gewerkt, alles gegeven, zware zwangerschappen en heftige naslepen (met o.a. HELLP en zwangerschapsvergiftiging) en maar doorgaan. Anderen helpen, ook in mijn rol als HR-manager, ging boven goed voor mezelf zorgen…

Mijn doorzettingsvermogen heeft mij bijna letterlijk genekt; ik bleef maar doorgaan maar daardoor zakte ik naar een waar dieptepunt.

Het moment waarop ik besefte dat ik NU echt moest kiezen voor mezelf. Een herstart; tijd om een nieuw pad in te slaan.

Helaas was er geen maak-me-binnen-1-dag-beter-pil en werd het een lange en heftige (her)ontdekkingstocht. Maar ik heb er – achteraf gezien – een hoop van geleerd.

De vragen Waar krijg je energie van EN wat kost je energie” hielden me bezig.

Ik wist steeds beter wat ik juist niet meer wilde en juist wel meer wilde.

Wat ik wel wilde was minder werken, een betere werk/privé balans met twee kleine kinderen, maar wel inhoudelijk interessant werk en toch nog leuk verdienen. Daarmee kwam ik terecht op het vak VIRTUAL ASSISTANT, waarin je zelf kan bepalen waar, wanneer je werkt en welke werkzaamheden je wilt aanbieden om ondernemers bij te helpen! Ik dacht, DIT IS HET! Maar ik merkte al snel dat coachen van VA's meer mijn aandacht trok.

Tijdens het VA-traject leerde ik Cindy kennen en vanaf moment 1 hadden we een klik. We deelden onze ideeën en ontdekten steeds meer onze PASSIE. Ik werd bewust gemaakt van mijn unieke talenten en dacht: "Die wil ik meer benutten, want daar krijg ik energie van! JA, ik weet nu wat ik echt wil!"

Wat ik altijd al boeiend heb gevonden, is hoe je vrouwen kan helpen meer uit zichzelf (en hun bedrijf) te laten halen. Meer voor zichzelf te gaan staan, zichzelf op 1 te zetten, meer te laten stralen als ze iets doen wat ze leuk vinden om te doen en waar ze energie van krijgen.

Hoe gaaf zou het zijn als ik daar bewust iets mee ga doen en dit ga combineren…dus specifiek het COACHEN van Virtual Assistants en onderneemSTERS. En zo is VIRTUAL STARS ontstaan.
Ik eerst vanaf achter de schermen en ineens voelde ik: IK BEN ER KLAAR VOOR!

IT’S MY TIME TO SHINE!

En dat gun ik jou ook!

Daar wil ik je graag bij helpen!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Scroll naar top