Lees hieronder de ervaringen van de klanten die je voorgingen:

Femke Verbeek Hoekstra

Femke Verbeek
Verbeek organisatie & coaching

"Ik heb inzicht en inspiratie gekregen voor mijn business. Het is een veilige en warme community, je weet dat het vertrouwd is en dat voel je ook. Iedereen mag zichzelf zijn en er wordt eerlijk en met respect meegedacht met elkaar. Cindy helpt je, maar ook de andere onderneemsters."

Judith

Judith van der Heijden
Youdith Virtual Support

 "Van Cindy heb ik geleerd dat ik helemaal op mezelf mag vertrouwen en mijn eigen koers mag varen. Met de juiste peptalks weten ze mij weer in beweging te brengen."

Cindy is een top vrouw die jou heel graag verder helpt."

Chantal van Mook

Chantal van Mook
Just No Worries!

"Ik kwam in een groep met gelijkgestemde deelnemers. Startend of al langere tijd onderneemster, dit voelde vertrouwd en ik voelde totaal geen onderscheid. Ik liep vast en wilde verandering. Je komt er dan achter dat je niet de enige bent, die het (soms) even niet weet. Samen sta je sterk!"

Jessica Eland

Jessica Eland
Jes! Marketing

"Ik heb Cindy leren kennen als een gedreven persoonlijkheid die creativiteit en doorzettings-vermogen samen laat komen
bij het nastreven van haar doelen.
Cindy is efficient, werkt hard en professioneel. Ze is (en blijft!) steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van WordPress websites, chatbots en AVG wetgeving. Ook technische vraagstukken kennen bij haar geen geheimen. Ik ben erg tevreden met onze samenwerking!

IMG_0574

Agnes Grobbe
Pak je Kracht!

"Via mijn eigen VA kwam ik last-minute bij Cindy terecht voor mijn Facebook Ads. We kenden elkaar nog helemaal niet, maar toch klikte het eigenlijk meteen en waren we beide direct enthousiast over onze samenwerking. Cindy denkt met je mee en houdt je op de hoogte m.b.t. de stand van zaken. Ze geeft advies wat werkt, wat te doen en hoe retargetten. In de periode dat dit speelde was ze er als ik haar nodig had en stond ze stand-by. Ik kan Cindy zeker aanbevelen en onze samenwerking gaat ongetwijfeld een vervolg krijgen. "

50407793_1543583545786316_487133958056706048_n

Sandra Feinhals
Happi Chi Coaching

"Cindy is creatief, efficiënt en professioneel; in 1 woord een prachtig mens."