Laat jij kansen liggen?

Je bent op de goede weg met jouw VA-Business, maar je wilt meer uit jezelf en je VA-Business halen. Je wilt doelgericht groeien naar een STAR Business en meer klanten aantrekken. Je hebt behoefte om eens te sparren, brainstormen, vragen kunnen stellen om vervolgens zelf in actie te komen...

Ondernemen is een hele reis die je niet alleen hoeft te maken. Een duwtje in de goede richting kan je helpen om effectief en succesvol door te groeien met je VA-Business.

Het startpunt is de basis van jouw VA-Business. We gebruiken geen ingewikkelde strategieën, maar werken vanuit de eenvoud. 

Business Consult
Voor Virtual Assistants

ShineMoments_2019-53 1920x1280
Soms heb je gewoon even een STAR coach nodig. Iemand die met je meedenkt en kijkt. Iemand die jou helpt inzien wat je (nog) niet optimaal benut. En je verder helpt zodat je verder komt.

De vragen gaan met name over jouw ondernemerschap, je rol hierin, omgaan met successen en tegenslagen, verdienmodellen, efficienter werken in plaats van harder werken. Dit Business Consult heeft twee aanvliegroutes:

 

1. Jij hebt een specifieke vraag met betrekking tot het ondernemerschap of een vraag over een specifiek thema in jouw VA-Business.

2. We gaan kijken naar wat er al is in jouw onderneming en wat je (nog) niet optimaal benut. We kijken naar je totale Business om te kijken waar kansen en mogelijkheden liggen.

Business Coach Traject
Voor Virtual Assistants

ShineMoments_2019-53 1920x1280

Je hebt een VA-Business en je weet dat je de wereld meer te bieden hebt, maar je hebt nog niet het "Shine Like A STAR" gevoelJe benut voor je gevoel (nog) niet optimaal al jouw talenten en je voelt dat dit beter kan.

 

Wanneer wij samen aan de slag gaan, geven wij jou letterlijk richting. We begeleiden je persoonlijk en stap voor stap in een op maat gemaakt Business Coach traject, zodat je in de actiestand komt en je letterlijk gaat stralen. Met een stappenplan stemmen we graag af welke stappen jij kunt zetten, welke periode hiervoor nodig is en wijzen wij jou de weg. 

 

Interesse? Dan is een Business Coaching Traject via een Membership wellicht iets voor jou.

We helpen je graag...

  • Als jij bereid bent om stappen te zetten  en te groeien.

  • Als jij bereid bent tijd, geld en energie te investeren in jezelf en in je VA-Business.

  • Als jij open staat om nieuwe dingen te leren.

  • Als je efficiënter wilt werken in plaats van harder.

  • Als jij van een VA-Business naar een STAR Business wilt groeien.

En je wil dit graag ontdekken met Virtual Stars!

Heb je nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!