Wil jij groeien in je Business en meer resultaat door te gebruiken wat je (nog) niet optimaal benut?

Een goed begin is het halve werk

Een business laten groeien begint bij de basis.

JIJ vormt de basis, de kern en eigenlijk “alles” van jouw bedrijf. Hoe je denkt over jezelf, jouw overtuigingen en jouw gedrag hebben effect op jouw resultaten.

Om een bedrijf te laten groeien dat écht bij je past is het belangrijk om keuzes te maken. Kies voor de juiste doelgroep, een goede opbouw van je aanbod en de juiste boodschap.

Onderneemsters vragen mij meestal om hun te helpen met 1 specifiek onderdeel. Een huis staat ook niet gelijk, dit is gebouwd steen voor steen. Zo werkt dit ook in je bedrijf.

Jouw bedrijfsstructuur is het STARtpunt van je bedrijf. Daarom combineer ik al deze zaken en teken ik de route van jouw bedrijf visueel op papier uit. En ik help je om een keuze te maken met welke systemen je dit zou kunnen inrichten.

Kies ervoor om op jouw manier te ondernemen, met de mensen waar jij je goed bij voelt en met een aanbod dat klopt.

I help You Grow Your Business!

STARt
abonnement

5 uur per maand

Icon_1 Start Goud-Grijs

€ 350,- excl. BTW

 

 

Grow
abonnement

10 uur per maand

Icon_2 Grow Goud-Grijs

€ 700,- excl. BTW

 

 

Shine
abonnement

15 uur per maand

Icon_3 Shine Goud-Grijs

€ 999,- excl. BTW

 

 

WAT KUN JE AAN MIJ OVERLATEN…

WELKE TAKEN VERRICHT EEN ONLINE BUSINESS MANAGER

Automatisering

 • Ik ruim op
 • Implementeer nieuwe systemen
 • Zorg voor de juiste technologie
 • Managen dagelijkse werk

Strategisch sparringpartner

 • Zet ideeën om in actie
 • Draagt oplossingen aan
 • Werkt als “filter”
 • Klankbord

Managen van informatie

 • Leg processen vast
 • Zorg ervoor dat het team de nodige info heeft
 • Structureren groeipad
 • Verbeteren samenwerking tussen processen

Statistieken

 • Elke week ontvang je een update van de cijfers
 • ADS
 • FUNNEL
 • Conversie optimalisatie

Coordinatie team

 • Ik ben het aanspreekpunt
 • Focus op het halen van de doelen
 • Geef richting en prioriteer
 • Coach het team
 • Juiste structuur met de juiste mensen

Online Marketing

 • Leg processen vast
 • Zorg ervoor dat het team de nodige info heeft
 • Structureren groeipad
 • Verbeteren samenwerking tussen processen
134826009_891075414764021_3405627500159538466_n

Hi, ik ben Cindy

en ik help je graag...

Sinds 2018 help ik ambitieuze vrouwen een succesvolle Business te STARten en doorgroeien naar Next Level Ondernemerschap. Ik help ze om de vertaalslag te maken om van een idee een commercieel concept te maken, Content Creatie, Facebook & Instagram Marketing, lanceren, verkopen. Hoe je alles verwerkt in jouw bedrijf en nog veel meer. Ik geef je een stappenplan welke je om gaat zetten naar een manier die bij jou past. Meer klanten, een goede opbouw van je aanbod en de juiste boodschap die resultaat oplevert. Je leert welke succes ingrediënten er nodig zijn om te werken vanuit de juiste strategie!

Het geheim van mijn succes?
Ik (her)ontdekte mezelf, leerde keuzes maken, waarbij ik mezelf op 1 leerde zetten! Ik creëerde mijn eigen stijl. Ik ging van dromen, denken naar durven en doen! ACTIE IN DE TAXI, waarbij ik online zichtbaar werd, uitdagingen als kansen zag en creëerde een STAR-aanbod, overwon mijn angsten, ik ging weer in mezelf geloven met vallen en opstaan! I DID IT! En creëerde een positieve (geld)mindset! Niet geheel onbelangrijk!

EN dat allemaal op mijn eigen wijze! Vervolgens evalueerde ik en stuurde ik bij waar nodig; dat is een continu proces.

Mijn doel is jou helpen groeien en meer resultaat uit jouw bedrijf te halen.
Inspireren, adviseren en motiveren om jouw eigen Look & Feel in te zetten!⁣
Gezien en gehoord worden op een manier die bij jou past!⁣
Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Heb je nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!