Ben je een Virtual Assistant en wil jij doorgroeien naar een Business Expert?

Wil je meer klanten waar je voldoening uit haalt, een goed inkomen en de expertstatus die je verdiend?

Dan is mijn 1-op-1 Business Expert
Programma écht iets voor jou!

 

Je herkent dit misschien wel:

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer in je mars hebt dan dat er op dit moment uitkomt. Je weet nog niet precies waar je kracht en toegevoegde waarde ligt.

 • Je mist diegaande kennis op het gebied van (Online) Marketing en Online Ondernemen. Wat is de essentie? Waarom is dit zo? En hoe werkt dit dan?

 • Je bent vol vertrouwen je VA-Business gestart en je kan niet verder groeien. Je zit namelijk vast in het uurtje-factuurtje businessmodel. 

 • Je hebt al diverse opleidingen gedaan, het ontbreekt je aan vlieguren en experststatus en daarom ben je met je bedrijf (nog) niet waar jij zou willen zijn.

 • Je wilt groeien en je hebt het gevoel dat het makkelijker en beter kan, zonder harder te werken.

 • Je wilt een hogere omzet en financiële vrijheid en alleen maar doen waar jij plezier uit haalt.

"Nothing will change until you change yourself - and then everything will change!"

Cindy

Hoe zou het voor je zijn als jij...

 • het maximale uit jezelf weet te halen, je verborgen talenten ontdekt en volledig tot bloei laat komen.

 • weet dat je GOUD WAARD bent voor andere ondernemers! Je geen "standaard" Virtual Assistant bent, maar juist dé expert!

 • een grote impact hebt op het succes van jouw klanten, zodat klanten met jou samen willen werken.

 • precies weet welk pad je moet bewandelden om te groeien met je bedrijf, en er een duidelijke business route is.

 • weet dat klanten "vanzelf" naar je toe komen.

 • je kennis uitbreidt en ervoor zorgt dat alle puzzelstukjes met elkaar verbonden worden voor je eigen bedrijf en je weet hoe je de complete "puzzel" kunt leggen voor (Online) Ondernemen.

 • je onderscheidt van anderen in jouw branche. Een manier om het ánders te doen dan anderen,

 • je hand niet meer omdraait voor welke (Online) Business-uitdaging dan ook.

 • financiële zekerheid hebt, elke maand goed geld verdient en ondertussen tijd over houdt en alleen maar doet waar jij plezier uit haalt.

IT'S YOUR TIME TO SHINE!

Icon_3 Shine Goud-Grijs

IT'S YOUR TIME TO SHINE!

Waarom kiezen voor mijn 1-op-1 programma?

 • Uniek in de markt en ánders dan anderen. Op eigen wijze!

  de meest complete strategische kennis op het gebied van (Online) Business Route o.a. Facebook & Instagram Adverteren, Content Creatie, Business Roadmap & E-mailmarketing. Hierdoor onderscheid jij je direct van anderen waardoor klanten direct "JA" tegen jou zeggen!

 • (Online ) Business Strategie. Dit gaat verder dan "Business Coaching" en vind je nergens anders terug.

  Op dit niveau werken zeer weinig Virtual Assistants. Je laat direct jouw meerwaarde zien. Jij wéét de "WAT", de "HOE" en met "WIE". 

 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding door mij (Cindy)

  om jou als dé expert een bloeiende business te gunnen!

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

Door te groeien met je bedrijf, word jij dé (Online) Business expert!

Als Business Expert ben jij de persoon die snel denkt en snel schakelt. Jij ziet overal mogelijkheden én je zet deze
meteen om naar kansen. En je past dit direct toe in je eigen bedrijf. Jij bent de expert en klanten weten je direct te vinden.

Femke Verbeek Hoekstra
Femke Verbeek
Verbeek organisatie & coaching

"Ik liep vast en wilde handvatten om mijn bedrijf te laten groeien! Wilde meer inzicht en mijn aanbod door-ontwikkelen. Als je niet weet hoe dan is dit programma een waardevolle aanrader."

Wat zijn de voordelen van (Online) Business kennis:

  • Jij ontdekt je passie en verborgen talenten en zet ze 100% in. Shine Like a Star!
  • Ziet de complete Business Route. Oftewel de (Online) klantreis 👣 en je stippelt een logische route uit die een klant aflegt om daadwerkelijk een dienst of product te kopen en helpt bij de uitvoering hiervan.
  • Zet jezelf als Business Expert in de markt. Klanten willen graag met jou samenwerken.
  • STARt to Shine! Je gaat volledig vanuit passie werken en helpt jouw droomklant.
  • Ziet nieuwe kansen en mogelijkheden voor jezelf en voor je klanten.
  • Claim Your Spotlight! Je weet wat jou uniek maakt en waarom een klant voor JOU zou moeten kiezen. En hiermee onderscheid je je in de markt.
  • Je ambassadeurs als persoonlijke "leadmachine." Wanneer je like, know, and trust toepast, ontstaat er magie! Hiermee trek jij continu nieuwe klanten aan tegen een hoog tarief.
  • Zet je eigen aanbod of een (Online) Programma strategisch en succesvol in de markt.
  • Zit snel vol met klanten en wordt uitstekend betaald door het vragen van een hoger tarief.
  • Breng jouw bedrijf naar "Next Level" en je zorgt ervoor dat je jouw volgende groeistap maakt. Je claimt je Expertpositie!

image00006

Are you ready to become a Business Expert?

Al mijn kennis, ervaring en expertise van de afgelopen jaren
leer ik JOU tijdens dit programma!

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

IT'S MY TIME TO SHINE!

Welkom bij mijn 1-op-1 Business Expert Programma

Tijdens mijn 6 maanden 1-op-1 Business Expert Programma leer je om Strategie te combineren met leiderschap, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart. 

Je wordt persoonlijk een-op-een door mij begeleid. De kennis, ervaring & Expertise(s) die ik de afgelopen jaren heb opgedaan leer jij tijdens mijn programma, zodat jij jouw klanten naar een Next Level Ondernemerschap kunt helpen met een strategisch business plan. Niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. Zakelijk succes valt of staat met persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je de complete puzzel voor (Online) Ondernemen legt. Dit maakt mijn programma ook uniek en ánders dan anderen. Op eigen wijze! Een hoge kwaliteit leveren en persoonlijk betrokken staat 100% voorop. Jij staat op nummer 1!

Je hebt de keuze om 1 van mijn Expertises (Facebook & Instagram Adverteren, Content Creatie, Business Roadmap & E-mailmarketing) jezelf eigen te maken en te groeien naar een (Online) Business Expert. Of je hebt de keuze om de gehele (Online) Business Route jezelf eigen te maken, waarmee je jezelf nog meer als dé expert neerzet.

Je weet precies hoe je jouw ideeën omzet in een commercieel concept. Daardoor ga jij jouw aanbod sterk in de markt zetten. Door dit programma ken je alle strategieën en zet jij ze op jouw eigen manier succesvol in de markt.

En weet je wat? Je hoeft het niet alleen te doen. Je krijgt steun van mij, iemand die jou de ruimte biedt, in je gelooft en je de mogelijkheid laat zien dat dit ook voor jou beschikbaar is. Iemand die dit pad al heeft bewandeld en die jou bij elke stap succesvol ondersteunt.

Judith
Judith van der Heijden
Youdith Virtual Support

"Van Cindy heb ik geleerd dat ik helemaal op mezelf mag vertrouwen en mijn eigen koers mag varen. Met de juiste peptalks weet ze mij weer in beweging te brengen."

Cindy is een top vrouw die jou heel graag verder helpt."

Chantal van Mook
Chantal van Mook
Just No Worries!

"Ik liep vast en wilde verandering. Je komt er dan achter dat je niet de enige bent, die het (soms) even niet weet. Samen sta je sterk!"

Het Geheim zit hem in...

Praktisch, Strategisch & Resultaatgericht!

"Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!"

Al mijn kennis & expertise wat ik geleerd heb pas ik namelijk ook toe in mijn eigen bedrijf. Er is namelijk een groot verschil tussen iets weten en iets toepassen in de praktijk. Daarom pas je wat je leert direct toe in je eigen bedrijf,
zodat je vanaf de STARt nieuwe klanten aantrekt en je omzet vergroot.

"When you start using your personality to serve the greater calling that your soul came here for -
nobody can touch you. Because that is what authentic power is."

Oprah Winfrey

Wie is Cindy van Dommelen?

"Ik ben een creatieveling, #1 ánders dan anderen. Op eigen wijze!”

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist dat ik veel meer in mijn mars had dan dat er uitkwam. Ik wist dat ik andere mensen kon helpen, omdat ik de kern van een verhaal, vraagstuk of probleem van een persoon snel kon doorgronden. Maar ik wist alleen niet hoe.

Ik startte als Virtual Assistant en groeide al snel door naar een Technische Virtual Assistant. Daarna groeide ik door naar Online Business Expert. Een strategische partner die zowel voor zichzelf als voor haar opdrachtgevers het maximale eruit wil halen. Dit is waar klanten enorm behoeften aan hadden. 

Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij! Toch zei iets in mij dat ik meer wilde. Al van kinds af aan voelde ik een vuurtje branden 🔥 dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen. De wereld veranderen en een klein beetje mooier maken!

Als kind niet gezien en gehoord, de vreemde eend in de bijt, van People Pleaser naar mezelf volledig verliezen. Ik werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als Creative Business Coach. Ik moest enorm uit mijn comfortzone. Ook al was dat súper eng. Van eigenwijs naar ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Deze stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit en te nimmer aan je eigen top van je kunnen zit. Je kunt altijd nog een stapje verder groeien.

En bij die stappen help ik je. Zodat jij een vrouw wordt die zakelijk én persoonlijk sterk in haar schoenen staat. Ik weet uit eigen ervaring als je wil groeien met jouw bedrijf er altijd een stukje persoonlijke groei nodig is om te stralen als een ster. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen er nodig zijn voor jou die leiden tot succes. 

Mijn missie is….
Dat jij ontdekt wie je bent en wat jouw unieke talenten zijn. Er alles uithaalt wat erin zit! Dat je je nergens iets van aantrekt, wat anderen van je vinden of over je denken, maar doen waar jij gelukkig van wordt en niet zoals het “hoort”! 

Mijn innerlijk vuurtje 🔥 brand…om jou te helpen, want ik weet zeker dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont, die geef ik je graag. Gegarandeerd!

image00013

Dit Coach Traject is geschikt voor jou als...

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je de beslissing hebt genomen in actie te komen én gaat voor kwaliteit, zichtbaarheid met oog voor de klant en haar eigen flow!

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je inziet dat het opbouwen van een klantrelatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je weet dat (Online) Marketing té belangrijk is om te blijven schieten met losse flodders, zonder een concreet plan van aanpak die je geen concreet resultaat oplevert, je geen nieuwe klanten krijgt en je je omzet nooit zal verdubbelen.

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt.

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je staat te trappelen om écht impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

 • Ontwerp zonder titel (33)

  je wilt een succesvol bedrijf runnen, leiderschap tonen en meer verantwoordelijkheid nemen voor voor je eigen groei en succes, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart.

Alle voordelen voor jou op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support: voor al je vragen en feedback.

 • Onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen.

 • Toegang tot de Exclusieve besloten Facebook Community. Ik sta gedurende het programma actief voor je klaar. Je kunt hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen en elkaar inspireren en/of helpen.

 • Ik ben je stok achter de deur. Kortom: je persoonlijke Cheerleader

 • Praktische kant-en-klare stappenplan | methodes | formules, templates en lay-outs die je groei versnellen en tijd opleveren.

 • BONUS: Toegang tot de Virtual Stars Academy (t.w.v. meer dan € 10.000,-)

Hoe ziet dit Business Expert traject
van A tot Z er praktisch uit?

 • Praktische Strategische Kick-Off

  In deze online Kick-Off sessie van (90 min) schetsen we samen een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend stappenplan kunnen samenstellen.

 • 6 maanden Persoonlijke begeleiding & Coaching

  Na de Kick-Off sessie hebben we 8 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (90 min).
  Je krijgt alle ruimte en tijd voor tussentijdse implementatie. Ik zorg dat je de juiste focus hebt, we bespreken de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken.

 • Accountable

  Elke week hebben we een Check-in om te kijken hoe het met je gaat en waar je staat.

 • WhatsApp Support

  Tussen de coach sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur! Dit wordt als zéér waardevol ervaren door eerdere deelnemers van dit traject. 

 • Onbeperkt Feedback

  "Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Kennis is pas waardevol als je dit ook TOEPAST. Simpelweg door het te DOEN. Hoe fijn zou het dan zijn als je daar meteen feedback op krijgt? Dus stuur me je ideeën en uitwerkingen op en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart.

 • Support After Traject

  Je krijgt één maand na de laatste coach sessie de mogelijkheid om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen over de implementaties waar je aan werkt. Ik laat je namelijk niet direct vallen na het einde van het traject. We sluiten het traject af met een Feedback-call.

Cindy, wat is de investering?

Wil jij met mij samenwerken?
Dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Bij een wederzijdse klik zeg ik: Jump into the unknown!

BONUS*****
Lifetime toegang tot de Academy inclusief updates en nieuwe modules.

Originele prijs €2.497,-

keuze uit 1 expertise
(nader te bepalen)

👉Investering nu tijdelijk slechts...€ 1.797,-

Of

6 x € 350,-

Of

12 x € 175,-

Originele prijs €4.997,-

Business Expert Totaalpakket

👉Investering nu tijdelijk slechts...€ 3.997,-

Of

6 x € 675,-

Of

12 x € 350,-

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma
verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de annuleringsvoorwaarden van Virtual Stars.

* Betaling 1e termijn bij start van het traject daarna termijnbetaling maandelijks op de dag van inschrijving.

Veelgestelde Vragen

Direct starten?

Zijn al je vragen beantwoord? Heb je al jouw excuses overboord gegooid? Wil jij echt in jezelf investeren, qua tijd, energie en geld? Klaar om meer vrijheid, overvloed en plezier in je leven te verwelkomen? Dan nodig ik je bij deze van harte uit voor mijn 1-op-1 Business Expert Programma.

Graag ga ik met je in gesprek. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan
of
ik je kan helpen en of dit programma ook geschikt is voor jou.

IT'S YOUR TIME TO SHINE!