Virtual Star

worden iets voor mij?

Ontvang gratis: Virtual Star worden iets voor mij?

mockup-featuring-a-magazine-pile-and-a-customizable-background-1104-el

Download Virtual Star worden, iets voor mij en ontdek:

  • Wat de term Virtual/Web Assistant inhoudt
  • Waar de term Virtual STAR vandaan komt en of dit bij je past
  • Welke werkzaamheden je allemaal kunt doen als Virtual STAR voor je klanten;
  • Waarom het beroep Virtual STAR het beroep van de toekomst is;

Dreams are like Stars

You may never touch them but if you follow them...

they will lead you to your Destiny!

ShineMoments_2019-38
Virtual Stars - ánders dan anderen. Op eigen wijze!

 

Wie is Cindy van Dommelen?

"Ik ben een creatieveling, #1 ánders dan anderen. Op eigen wijze!”

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist dat ik veel meer in mijn mars had dan dat er uitkwam. Ik wist dat ik andere mensen kon helpen, omdat ik de kern van een verhaal, vraagstuk of probleem van een persoon snel kon doorgronden. Maar ik wist alleen niet hoe.

Ik startte als Virtual Assistant en groeide al snel door naar een Technische Virtual Assistant. Daarna groeide ik door naar Online Business Expert. Een strategische partner die zowel voor zichzelf als voor haar opdrachtgevers het maximale eruit wil halen. Dit is waar klanten enorm behoeften aan hadden.

Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij! Toch zei iets in mij dat ik meer wilde. Al van kinds af aan voelde ik een vuurtje branden 🔥 dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen. De wereld veranderen en een klein beetje mooier maken!

Als kind niet gezien en gehoord, de vreemde eend in de bijt, van People Pleaser naar mezelf volledig verliezen. Ik werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als Creative Business Coach. Ik moest enorm uit mijn comfortzone. Ook al was dat súper eng. Van eigenwijs naar ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Deze stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit en te nimmer aan je eigen top van je kunnen zit. Je kunt altijd nog een stapje verder groeien.

En bij die stappen help ik je. Zodat jij een vrouw wordt die zakelijk én persoonlijk sterk in haar schoenen staat. Ik weet uit eigen ervaring als je wil groeien met jouw bedrijf er altijd een stukje persoonlijke groei nodig is om te stralen als een ster. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen er nodig zijn voor jou die leiden tot succes.

Mijn missie is….
Dat jij ontdekt wie je bent en wat jouw unieke talenten zijn. Er alles uithaalt wat erin zit! Dat je je nergens iets van aantrekt, wat anderen van je vinden of over je denken, maar doen waar jij gelukkig van wordt en niet zoals het “hoort”!

Mijn innerlijk vuurtje 🔥 brand…om jou te helpen, want ik weet zeker dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont, die geef ik je graag. Gegarandeerd! 

Wil jij de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer, met wie en hoe je werkt? Wil je een betere balans, meer uitdaging, voldoening, waardering en ook een goed inkomen?

Check dan snel of het beroep Virtual STAR iets voor jou is!

Wil jij ondernemers helpen, maar door meer dan alleen hun assistant te zijn?

Start dan als Virtual STAR!