WEB DESIGN

JE "VISITEKAARTJE"

Heb je een website nodig? Wij helpen jouw droom om te zetten in een DREAM WEBSITE!

Misschien herken je je hierin:

Je bent je Business begonnen vanuit passie, maar bij het idee dat je een website nodig hebt gaan je haren overeind staan. Je wilt het liefst een  professionele website, waarin je echt kan laten zien wie je bent en wat je doet. Een website die persoonlijkheid uitstraalt, aantrekkelijk is voor je ideale klant en dat je klant jouw product of dienst aanschaft.

Er komt aardig wat bij kijken bij het maken van een website. Want hoe zorg je er nu voor dat de uitstraling en het design van je website past bij jou en je ideale klant? Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker overgaat tot actie? Een sterke website die resultaat oplevert bezit de juiste ingrediënten.

Hoe zou het voor je zijn als je dit niet zelf hoeft te doen en jij je kunt focussen op je Core Business. Wij helpen je graag hiermee.

Op basis van jouw wensen maken we je "Online Visitekaartje". Dan doen wij waar we goed in zijn en kun jij doen waar jij goed in bent. Win-win!

Mijn doel: jou verder helpen met
de groei van je bedrijf!

ShineMoments_2018-36
ShineMoments_2019-38

Wat ga ik voor jou doen?

Ik merk dat mijn klanten het belangrijk vinden om een werkende website te hebben, die goed bereikbaar is en die hun klanten makkelijk kunnen vinden. We gaan proberen je uitleg te geven over de techniek. 

Voor het bouwen van websites werk ik met WordPress. Omdat WordPress flexibel is en overal mee te koppelen is. In WordPress kun je ook altijd uitbreiden met extra functies mocht je die later nodig hebben. Dit geldt dus ook voor ons systeem. Een Academy, E-mailmarketing, boekhoudsysteem of betalingen voor je diensten of producten? Het kan allemaal  worden toegevoegd!

Het opbouwen van de pagina's zelf gaat heel gemakkelijk en met Beaver Builder. Ook als je nog nooit eerder zelf een website hebt gemaakt. Bovendien kun je eerder gemaakte onderdelen van de website (zoals bijvoorbeeld referenties, of een contactformulier) altijd op een andere plek opnieuw gebruiken. 

Wil je meer opties, dan kun je contact met mij opnemen zodat we kunnen bespreken wat je precies nodig hebt. Dan maak ik een offerte op maat voor je.

Ik geef je graag advies en ideeën wat er (nog meer) mogelijk is. Mijn uitdaging is om datgene wat je voor ogen hebt, ook te maken op je website.

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

Tools

Je krijg van ons een ingerichte WordPress installatie compleet met alle plug-ins die het bouwen van jouw website heel gemakkelijk en intuïtief maken. En wij nemen je alle techniek uit handen.

Hosting van de website regelen we via Virtual Flow. Je website draait op hun servers en zij zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken.

Softwarepakket

Het pakket dat wij hebben samengesteld bestaat uit een aantal onderdelen:

 • Een flexibele PageBuilder die zorgt dat het inrichten van pagina's heel handig werkt.
 • Optimalisaties die ervoor zorgen dat jouw website altijd snel laadt.
 • De beste software voor extra functies, zoals bijvoorbeeld formulieren en betaalopties.

Zou je ons pakket voor een individuele website aanschaffen dan ben je al snel meer dan € 500,- per jaar kwijt. Dit komt omdat de prijzen erg hoog liggen wanneer je ze maar voor 1 website gebruikt. Wij verdelen deze kosten over alle websites waar wij ze voor gebruiken en kunnen ze dus veel goedkoper aanbieden.

Hosting & Onderhoud

Over de hosting en het onderhoud kunnen we kort zijn. Daar hoef je je geen zorgen over te maken ツ.

Jouw website draait op de servers van Virtual Flow en zij zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken.

Dat betekent dat ze zorgen voor;

 • Updates
 • Beveiliging
 • Back-ups
 • SSL
 • Cookies
 • Spampreventie

Daarnaast zijn we er altijd mocht je ergens een vraag over hebben. Wel zo'n fijn idee!

WordPress Website

€ 1000,-
 • Een ingerichte WordPress installatie, inclusief alle premium plug-ins
 • Virtual Flow draagt zorg voor een omgeving incl. alle plug-ins op een URL die ik (oftewel jij als klant) aan mij doorgeeft.
 • Hierop staat een account waar wij in principe in werken. Wij bouwen volledig aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijst de Website op.

Flow Hosting Partnerpakket

€ 250,-
 • Hosting van jouw website op snelle, voor WordPress geoptimaliseerde, servers.
 • Software voor jouw website. Wij maken geen software zelf, maar gebruiken bewust het open source systeem WordPress en hebben dit aangevuld met een pakket aan premium plugins dat volledig op elkaar is afgestemd.
 • Wij zorgen voor het onderhoud, de updates & de back-ups van jouw complete omgeving. En zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken.